Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerzaak in de Betuwe​

CareSys is een computerzaak in de Betuwe, gevestigd in Geldermalsen. CareSys heeft een winkel met een reparatieruimte. Daardoor ben je bij CareSys aan het goede adres voor zowel verkoop als reparatie van laptops en desktops. Verder verkopen we allerlei randapparatuur, als monitoren en printers.


CareSys heeft al sinds 1993 ervaring in de ict. Daardoor word je altijd deskundig geholpen. CareSys werkt met een klein team, waardoor we een goede band met jou als klant kunnen opbouwen. Heb je nog vragen over ons bedrijf of over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Klik op de knop hieronder om contact op te nemen, of een afspraak in te plannen.

Reparatie en installatie

Ook voor laptopreparatie, laptopschermreparatie, desktopreparatie en printerreparatie ben je bij ons op het goede adres. Daarnaast installeren we software. Wij kunnen bijvoorbeeld de GData antivirus installeren, of een van de Microsoft Office varianten op je laptop zetten. Ook voor de zakelijke klanten kunnen we Office abonnementen leveren. Kijk hieronder voor de precieze locatie van de computerzaak in de Betuwe, en kom langs! Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan versturen we je pakket via PostNL.

Reparatie aan huis

We komen ook bij je thuis in diverse plaatsen in de Betuwe. Wij bieden deze service onder andere aan voor Tiel, Culemborg, Geldermalsen, Beusichem en Buren. De monteur kan bijvoorbeeld jouw printer installeren of de laptop op de Wi-Fi instellen. Ook kunnen er softwareproblemen opgelost worden, of kan de e-mail ingesteld worden. Lees via de knop hieronder er meer over, of neem gelijk contact op om een afspraak in te plannen.

Refurbished laptops

Zoals genoemd zijn refurbished laptops onze specialiteit. Concreet betekent dit, dat de gebruikte laptops grondig getest, geüpdatet en (waar nodig) gerepareerd zijn. Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat kwalitatief als nieuw is! CareSys past deze procedure toe op zowel de hardware als de software van desktops en laptops. Klik op de knop hieronder om naar ons assortiment refurbished laptops te gaan.