Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerzaak Culemborg​

CareSys is gevestigd in Geldermalsen, vlakbij Culemborg. Ook kunnen we bij je thuis komen in Culemborg. Onze computerzaak is goed te bereiken vanuit Culemborg, Zijderveld en Schoonrewoerd. Vandaar dat we de geschikte winkel zijn als je opzoek bent naar computerzaak Culemborg. Je kan zonder afspraak bij ons langskomen. We hebben een ruim aanbod van producten en een eigen reparatieservice. Klik op onderstaande knop voor adres en openingstijden.

Computerwinkel in de buurt met ruim assortiment

Kijk hier hoe je van Culemborg naar Geldermalsen komt. In ongeveer 16 minuten ben je bij onze winkel. Zo is CareSys naast een computerwinkel voor Geldermalsen, ook computerzaak Culemborg.

Je kan 6 dagen per week een kijkje nemen in onze winkel. Bij elkaar zijn we meer dan 50 uur in de week geopend. Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan versturen we je pakket via PostNL.

Kijk rond in onze webshop met nieuwe of refurbished desktops en laptops. Daarnaast bieden we printers, inktcartridges, monitors en allerlei accessoires aan.

Jarenlange ervaring


CareSys heeft al sinds 1993 ervaring in de ict. Daardoor word je altijd deskundig geholpen. Ook hebben we daardoor mogelijkheden om verouderde computers nog te repareren. Verder hebben we door de jaren heen goede connecties opgebouwd met leveranciers of reparateurs. Daardoor kunnen we vaak reparaties doen of regelen die andere winkels niet kunnen. Heb je nog vragen over ons bedrijf of over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Eigen reparatiedienst

CareSys heeft een eigen winkel en reparatiedienst in Geldermalsen. Daardoor wacht je nooit lang op de reparatie. Je kan zonder afspraak te maken jouw laptop, desktop of tablet afgeven voor reparatie. Als het klaar is krijg je een bericht en kan je het apparaat weer ophalen. Dit kan ook zonder afspraak tijdens onze ruime openingstijden.

Er kan ook een monteur bij je thuis komen in Culemborg. De monteur kan bijvoorbeeld jouw printer installeren of de laptop op de Wi-Fi instellen. Ook kunnen er softwareproblemen opgelost worden, of kan de e-mail ingesteld worden.

Voor onze installatieservice klik op de knop hieronder.

Refurbished laptops Culemborg

CareSys heeft ook refurbished laptops te koop. Refurbished laptops zijn gebruikte zakelijke laptops die terugkomen van grote bedrijven. Deze worden helemaal leeggemaakt, gerepareerd waar nodig en schoongemaakt. Daarna worden de laptops getest. Kijk op onze refurbished pagina voor het hele proces. Na deze controle zijn ze klaar voor de verkoop, en zetten we ze in onze winkel en op de webshop. Klik op de knop hieronder voor het aanbod.