Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerzaak Buren​

CareSys is gevestigd in Geldermalsen, vlakbij Buren. Ook kunnen we bij je thuis komen in Buren. Onze computerzaak is goed te bereiken vanuit Buren, Erichem, Buurmalsen en Asch. Onze monteurs zijn ervaren en staan klaar om jouw computerproblemen aan te pakken. Of het nu gaat om reparaties, onderhoud of gewoon wat technisch advies, wij zijn er om te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Je bent van harte welkom in onze computerzaak, waar onze deskundige monteurs klaarstaan met uitgebreide ervaring en expertise.


Wij komen ook bij je thuis als je dat wil. Meer informatie of direct een afspraak maken met één van onze monteurs?


Computerwinkel dichtbij met ervaring

Kijk hier hoe je van Buren naar Geldermalsen komt. Zo is CareSys naast een computerwinkel voor Geldermalsen, ook computerzaak Buren.

CareSys heeft een eigen winkel en reparatiedienst in Geldermalsen. Daardoor wacht je nooit lang op de reparatie. Ook kan je 6 dagen per week een kijkje nemen in onze winkel. Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan versturen we je pakket via PostNL.

CareSys heeft al sinds 1993 ervaring in de ict. Daardoor word je altijd deskundig geholpen. CareSys werkt met een klein team, waardoor we een goede band met jou als klant kunnen opbouwen. Heb je nog vragen over ons bedrijf of over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Breed assortiment in de buurt

Kijk rustig rond in onze webshop met nieuwe of refurbished desktops en laptops. Daarnaast bieden we printers, inkt cartridges, monitors en allerlei accessoires aan. Verder hebben we ook speakers, toetsenborden en muizen. Naast allerlei randapparatuur hebben we ook software, zoals antivirus en Microsoft Office. Je kan zonder afspraak langskomen tijdens onze ruime openingstijden om producten te kopen of voor reparatie achter te laten.

Refurbished laptops Buren

CareSys heeft ook refurbished laptops te koop. Refurbished laptops zijn gebruikte zakelijke laptops die terugkomen van grote organisaties. Deze worden helemaal opgeknapt en schoongemaakt. Daarna worden de laptops getest. Kijk op onze refurbished pagina voor het hele proces. Na deze controle zijn ze klaar voor de verkoop, en zetten we ze in onze winkel en op de webshop. Ben je op zoek naar een betaalbare en duurzame optie met de kwaliteit van een nieuwe laptop? Ontdek ons assortiment refurbished laptops! Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte laptop die aan jouw behoeften voldoet.

Klik op de onderstaande knop om meer te weten te komen over ons aanbod of om direct jouw refurbished laptop aan te schaffen.