Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerzaak Beusichem​

CareSys is gevestigd in Geldermalsen, vlakbij Beusichem. Ook kunnen we bij je thuis komen in Beusichem. Onze computerzaak is goed te bereiken vanuit Beusichem, Zoelmond en Asch.


Wij komen ook bij je thuis als je dat wilt. Meer informatie of direct een afspraak maken met één van onze monteurs? Klik dan op een van de knoppen hieronder.

Computerwinkel dichtbij en groot assortiment

Kijk hier hoe je van Beusichem naar Geldermalsen komt. Zo is CareSys naast een computerwinkel voor Geldermalsen, ook computerzaak Beusichem. Wij verkopen nieuwe en refurbished laptops. Ook hebben we nieuwe en refurbished desktops. Verder verkopen we monitoren, printers en andere randapparatuur. Ook leveren we inkt, toetsenborden en muizen. Zo heb je alles voor je thuiswerkplek of studie dichtbij. Als we het niet op voorraad hebben, kunnen we het vaak bestellen bij een van onze leveranciers. Door onze jarenlange ervaring hebben we een goed netwerk kunnen opbouwen.

Ook leveren en/of installeren we software. Wij kunnen bijvoorbeeld de GData antivirus installeren, of een van de Microsoft Office varianten op je laptop zetten. Ook voor de zakelijke klanten kunnen we Office abonnementen leveren.

Jarenlange ervaring en eigen reparatieruimte

CareSys heeft een eigen winkel en reparatiedienst in Geldermalsen. Daardoor wacht je nooit lang op de reparatie. Ook kan je 6 dagen per week een kijkje nemen in onze winkel. Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan versturen we je pakket via PostNL.

CareSys heeft al sinds 1993 ervaring in de ict. Daardoor word je altijd deskundig geholpen. CareSys werkt met een klein team, waardoor we een goede band met jou als klant kunnen opbouwen. Heb je nog vragen over ons bedrijf of over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Wij komen ook bij je thuis om een laptop of printer te installeren. Daarnaast kunnen we je wifi netwerk verbeteren of andere ict zaken regelen. Voor onze installatieservice klik op de knop hieronder.

Refurbished laptops Beusichem

CareSys heeft ook refurbished laptops te koop. Refurbished laptops zijn gebruikte zakelijke notebooks die terugkomen van grote bedrijven of instellingen. Deze worden helemaal opgeknapt en schoongemaakt. Daarna worden de laptops getest. Kijk op onze refurbished pagina voor het hele proces. Na deze controle zijn ze klaar voor de verkoop, en zetten we ze in onze winkel en op de webshop. Klik op de knop hieronder voor het aanbod.