Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerzaak Beesd​

CareSys is gevestigd in Geldermalsen, vlakbij Beesd. Vanuit Beesd ben je in 10 minuten bij onze computerwinkel. Ook kunnen we bij je thuis komen in Beesd. Onze computerzaak is goed te bereiken vanuit Beesd, Rumpt, Enspijk en Deil.


Wij komen ook bij je thuis als je dat wilt. Meer informatie of direct een afspraak maken met één van onze monteurs?

Ruim voorradig assortiment

In onze winkel hebben we een groot aanbod van laptops, desktops, printers, monitoren en nog veel meer. Naast deze producten hebben we ook veel service producten, zoals inkt, papier en oplaadkabels. Verder hebben we nog toetsenborden, muizen, laptophoezen en laptopadapters. Daarnaast hebben we ook routers, switches en netwerkadapters. Bij 'Ons Assortiment' zie je welke producten we allemaal op voorraad hebben. Natuurlijk kan je ook eerst bellen om iets weg te laten leggen, zodat je niet voor niets van Beesd naar CareSys rijd. Je kan ook het betreffende product online bestellen en in de winkel ophalen. Bij een bestelling vanaf €100 verzenden we zelfs gratis!

Kijk hier hoe je van Beesd naar Geldermalsen komt. Zo is CareSys naast een computerwinkel voor Geldermalsen, ook computerzaak Beesd.

CareSys heeft een eigen winkel en reparatiedienst in Geldermalsen. Daardoor wacht je nooit lang op de reparatie. Ook kan je 6 dagen per week een kijkje nemen in onze winkel. Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan versturen we je pakket via PostNL.


CareSys heeft al sinds 1993 ervaring in de ict. Daardoor word je altijd deskundig geholpen. CareSys werkt met een klein team, waardoor we een goede band met jou als klant kunnen opbouwen. Heb je nog vragen over ons bedrijf of over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Kijk rustig rond in onze webshop met nieuwe of refurbished desktops en laptops. Daarnaast bieden we printers, inkt cartridges, monitors en allerlei accessoires aan. Voor onze installatieservice klik op de knop hieronder.

Refurbished laptops Beesd

CareSys heeft ook refurbished laptops te koop. Refurbished laptops zijn gebruikte zakelijke laptops die terugkomen van grote organisaties. Deze worden helemaal gerepareerd (als dat nodig is) en schoongemaakt. Vervolgens worden ze gecontroleerd en getest. Kijk op onze refurbished pagina voor het hele proces. Na deze controle zijn ze klaar voor de verkoop, en zetten we ze in onze winkel en op de webshop. Klik op de knop hieronder voor het aanbod.