Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerwinkel in de regio


CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen, met al meer dan 25 jaar ervaring. Met klanten uit de wijde regio, een ruim assortiment en goede service zijn wij een computerwinkel voor de gemeenten Buren, Tiel, West Betuwe en Vijfheerenlanden. Ook van daarbuiten zijn klanten natuurlijk welkom. Om ook de inwoners van de kleine dorpen bij een ervaren computerwinkel uit te laten komen, is deze pagina gemaakt.

Bekijk op onze website het assortiment, klik op de knop ‘Service’ voor meer informatie over onze services of klik op ‘Contact’ voor ons openingstijden en contactgegevens.

Computerwinkel Acquoy

Acquoy heeft geen eigen computerwinkel. Gelukkig is er op slechts 11 minuten afstand een computerzaak, CareSys in Geldermalsen. Kijk hier voor de route van Acquoy naar CareSys. Je kan zonder afspraak je desktop/laptop brengen voor reparatie. Ook kan je gewoon langskomen als je een nieuwe laptop zoekt. Die kan ook bij je thuis in Acquoy geïnstalleerd worden. Als je graag reparatie of hulp aan huis wil kan dat ook. CareSys bied namelijk ook computerreparatie Acquoy en computerhulp Acquoy aan.

Computerwinkel Ameide

CareSys is als ervaren computerzaak een goede optie als je computerwinkel Ameide zoekt. Kijk hier voor de route van Ameide naar CareSys. Bekijk bij de contactknop onze openingstijden en contactgegevens.

CareSys komt ook bij je thuis in Ameide. We kunnen het netwerk voor je uitbreiden, je laptop met de printer en Wi-Fi verbinden en andere werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast kunnen we je desktop met een monitor en accessoires voor je installeren. Ook netwerk en printerproblemen kunnen vaak worden opgelost. Zo is CareSys ook een computerwinkel Ameide voor jou. We rekenen een uurtarief inclusief reistijd, achteraf wordt de benodigde tijd in rekening gebracht.

Computerwinkel Asch

Ook Asch heeft geen eigen computerwinkel. Gelukkig is CareSys slechts op 14 minuten afstand. Kijk hier voor de route van Asch naar CareSys. We komen natuurlijk ook bij je thuis. Bijvoorbeeld voor het installeren van een refurbished laptop die je bij ons kan kopen. Klik op de knop hieronder voor welke refurbished notebooks wij op voorraad hebben. Je kan de laptop bekijken en bestellen in onze winkel of via onze webshop. In het laatste geval wordt de laptop goed verpakt en verzonden met Postnl. Op refurbished laptops en desktops krijg je een jaar garantie.

Computerwinkel Asperen

Asperen heeft geen eigen computerwinkel. Gelukkig is CareSys op slechts 15 minuten afstand. Bekijk de route van Asperen naar CareSys. Zo zijn we ook computerwinkel voor Asperen. Bekijk bij de contactknop onze openingstijden en contactgegevens.

CareSys komt ook bij je thuis in Asperen. We kunnen het netwerk voor je uitbreiden, je laptop met de printer en Wi-Fi verbinden en andere werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast kunnen we je desktop met een monitor en accessoires voor je installeren. Bekijk andere reparaties en services die we doen via de knop Service hieronder. Zo is CareSys ook een computerwinkel Asperen voor jou. We rekenen een uurtarief inclusief reistijd, achteraf wordt de benodigde tijd in rekening gebracht.

Computerwinkel Beesd

Lees meer over computerwinkel Beesd via onderstaande knop.

Computerwinkel Beusichem

Lees meer over computerwinkel Beusichem via onderstaande knop.

Computerwinkel Buren

Lees meer over computerwinkel Buren via onderstaande knop.

Computerwinkel Buurmalsen

Buurmalsen ligt op ongeveer 7 minuten autorijden van Geldermalsen. Daarmee is CareSys de dichtstbijzijnde computerwinkel. Ook komen we bij je thuis in Buurmalsen. Daardoor is CareSys de winkel die je nodig hebt als je computerwinkel Buurmalsen zoekt.

Ben je benieuwd welke services we allemaal bieden? Klik dan op de knop 'Service' hieronder of kom gerust een keer kijken in de winkel. Kijk hier voor de route van Buurmalsen naar CareSys. Kijk bij contact voor ons adres en de openingstijden.


Computerwinkel Deil

Deil heeft geen eigen computerwinkel. Maar CareSys is op slechts vier minuten afstand dus er is een ervaren computerzaak als alternatief voor computerwinkel Deil. Je kan zonder afspraak naar de winkel komen, zie de 'Contact' knop voor onze openingstijden. Kijk hier voor de route van Deil naar CareSys.

We hebben een ruim assortiment van laptops, desktops, monitoren, printers en andere accessoires. Ook hebben we veel refurbished laptops. Dat zijn gebruikte ex-zakelijke laptops van goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Klik hieronder voor het volledige aanbod.

Computerwinkel Eck en Wiel

Eck en Wiel heeft geen eigen computerwinkel. Daarom is CareSys een goed zoekresultaat als je computerwinkel Eck en Wiel zoekt. Met meer dan 25 jaar ervaring is CareSys een bekwame partner in de ict dienstverlening. Naast verkoop en advies heeft CareSys ook service aan huis. Ook reparaties van desktops, laptops en printers zijn zaken waar CareSys zich mee bezig houd. Klik op de knop ‘Service’ hieronder om meer te lezen over onze services of kom vrijblijvend langs tijdens onze openingstijden. Bekijk de route van Eck en Wiel naar CareSys.


Computerwinkel Enspijk

Computerwinkel Enspijk nodig? Kom langs bij CareSys! Op slechts 6 minuten autorijden afstand is CareSys gevestigd in Geldermalsen. Bekijk de route van Enspijk naar CareSys.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ We hebben een ruim assortiment aan laptops, desktops en randapparatuur. Ook repareren we laptops, desktops en printers. Verder kunnen we bij je thuis komen om kleine reparaties te verrichten of een laptop te installeren. Kijk voor al onze services op de pagina Service via de knop hieronder.

Computerwinkel Erichem

Erichem heeft geen eigen computerwinkel. Gelukkig ben je als inwoner van Erichem binnen 13 minuten bij CareSys. Kijk hier voor de route van Erichem naar CareSys. Je kan gratis parkeren voor de deur. We zijn meer dan 50 uur in de week geopend, ook op zaterdag. Je kan zonder afspraak te maken langskomen, ook om een laptop of desktop te brengen voor reparatie.

We hebben een breed assortiment van laptops, desktops, printers en monitoren. Verder hebben we originele inkt van Brother, Epson, Canon en HP voor je printer. Ook hebben we een groot aanbod aan kabels. Bekijk het allemaal in onze webshop of kom langs in de winkel.


Computerwinkel Est

Vanuit Est hoef je maar 8 minuten auto te rijden om bij CareSys te komen. Kijk hier voor de route van Est naar CareSys. Ook komen we bij je thuis in Est. Daar kunnen we bijvoorbeeld een nieuw gekochte laptop verbinden met de Wi-Fi en de printer er op installeren. Ook kleine reparaties kunnen aan huis gebeuren. Verder kunnen we een thuiswerkplek inrichten met een of twee monitoren, printer en natuurlijk een toetsenbord en muis. Deze producten hebben we ook in de winkel, zodat je je rustig kan oriënteren. Kom vrijblijvend en zonder afspraak langs als je computerwinkel Est zoekt!

Computerwinkel Everdingen

CareSys is gevestigd op ongeveer 16 minuten autorijden van Everdingen vandaan. Ook komen we bij je thuis in Everdingen. Daarom zijn we een goed zoekresultaat als je computerwinkel Everdingen zoekt. Je kan tijdens onze ruime openingstijden langskomen voor advies over het aanschaffen van een laptop, desktop of printer. Ook hebben we diverse inktcartridges en kabels in ons assortiment.

Verder zijn we beschikbaar voor reparaties aan laptops, desktops en printers. Kijk bij de knop ‘Service’ voor nog meer services of kijk bij ‘Contact’ voor onze openingstijden om gelijk langs te komen.


Computerwinkel Gellicum

Binnen 10 minuten ben je van Gellicum naar CareSys gereden. Kijk hier voor de route van Gellicum naar CareSys. Je kan gratis parkeren voor de deur en je hoeft geen afspraak te maken om langs te komen tijdens onze ruime openingstijden. Zowel voor aanschaf van nieuwe en refurbished laptops en desktops als voor monitoren en printers ben je aan het goede adres. Ook bieden we reparatieservice aan en komen we bij je aan huis in Gellicum. Zo zijn we de alles-in-een oplossing als je computerwinkel Gellicum zoekt.


Computerwinkel Haaften

Klik op de knop hieronder als je meer wil lezen over computerwinkel Haaften.

Computerwinkel Hagestein

Zoek je computerwinkel Hagestein? Hagestein heeft geen eigen computerzaak. Wel zijn er verschillende inwoners klant bij CareSys. CareSys is gevestigd in Geldermalsen. Kijk hier voor de route van Hagestein naar CareSys. Je bent zonder afspraak welkom voor reparatie of voor het kopen van een nieuwe of refurbished laptop. Bekijk het aanbod van refurbished laptops via de knop hieronder. Verder komen we ook bij je thuis in Hagestein om de laptop te installeren of om bijvoorbeeld netwerk problemen op te lossen.

Computerwinkel Heesselt

Het kleine dorp Heesselt heeft geen eigen computerwinkel. Gelukkig is CareSys de computerzaak waar je terecht kan. Binnen 15 minuten ben je bij CareSys. Bekijk hier de route van Heesselt naar CareSys.

In onze winkel hebben we een ruim aanbod van laptops, desktops, printers en monitoren. Ook hebben we inktcartridges, kabels, toetsenborden en muizen. Verder kan je je laptop of computer zonder afspraak brengen voor een reparatie. We sturen vervolgens weer een berichtje als de reparatie afgerond is.Computerwinkel Hei- en Boeicop

Voor de circa 1000 inwoners van Hei- en Boeicop is CareSys de geschikte computerwinkel. Op ongeveer 17 minuten afstand is onze winkel te vinden, met gratis parkeren voor de deur. Bekijk de route van Hei- en Boeicop naar CareSys.

Naast dat we een groot assortiment hebben en reparaties verrichten, geven we ook advies. Zo denken we vrijblijvend met je mee welke nieuwe of refurbished laptop/ desktop bij je past. Ook denken we met je mee over een nieuwe printer of andere randapparatuur.

Computerwinkel Hellouw

Woon je in Hellouw en zoek je een nieuwe laptop? CareSys is gevestigd op 14 minuten afstand van Hellouw. Bekijk hier de route van Hellouw naar CareSys. Je kan via onderstaande knop ons assortiment nieuwe laptops bekijken. Je kan ze gelijk ophalen, of we kunnen de gegevens van je oude laptop overzetten. Ook komen we bij je thuis om de nieuwe laptop met de printer te verbinden.

Computerwinkel Herwijnen

CareSys is gevestigd in Geldermalsen, op ongeveer 16 minuten rijden van Herwijnen. Ook komen we bij je thuis in Herwijnen. Lees via de onderstaande knop meer wat CareSys voor jou, als inwoner van Herwijnen, kan betekenen.

Computerwinkel Heukelum

Het stadje Heukelum heeft geen eigen computerwinkel. Gelukkig is CareSys op 19 minuten afstand. Kijk hier voor de route van Heukelum naar CareSys. We repareren desktops, laptops en printers in onze reparatieruimte in onze winkel te Geldermalsen. Je kan zonder afspraak je apparaat afgeven in de winkel en je krijgt bericht wanneer de reparatie klaar is. Ook komen we bij je thuis om ict problemen op te lossen. Benieuwd wat we nog meer doen? Klik op de knop service hieronder.

Computerwinkel Hoef en Haag

Het nieuwe dorp Hoef en Haag heeft geen eigen computerzaak. Daarom kan je goed terecht bij de ervaren computerspecialist CareSys. In ongeveer 20 minuten rijd je van Hoef en Haag naar CareSys in Geldermalsen. Bekijk hier de route. We zijn meer dan 50 uur in de week geopend en je kan gratis parkeren voor de deur. Naast nieuwe laptops hebben we ook ex-zakelijke refurbished laptops. Lees er meer over via de knop hieronder.

Computerwinkel Ingen

Op 22 minuten rijden van Ingen af is CareSys gevestigd. Bekijk hier de route van Ingen naar CareSys. De ervaren computerwinkel heeft een ruim assortiment en bied verschillende services. De winkel is meer dan 50 uur per week geopend en er is gratis parkeerruimte voor de deur. Ook komen we bij je aan huis in Ingen. Kijk voor een totaaloverzicht van onze diensten op de pagina Service via de knop hieronder.

Computerwinkel Kapel-Avezaath

Op minder dan 10 kilometer van Kapel-Avezaath is CareSys gevestigd te Geldermalsen. We bieden een ruim assortiment aan in onze winkel. Denk bijvoorbeeld aan monitoren, printers, desktops en laptops. We hebben zowel nieuwe als refurbished desktops en laptops. Bekijk ons aanbod refurbished laptops via de knop hieronder. Je kan zonder afspraak in onze winkel langskomen. Bekijk de route van Kapel-Avezaath naar CareSys.

Computerwinkel Kedichem

Als je opzoek bent naar een computerwinkel en je woont in Kedichem, dan ben je bij CareSys aan het goede adres. Naast ons ruime assortiment bieden we ook diverse services. Zo repareren we desktops en laptops. Ook kunnen we een game PC assembleren. Verder kunnen we ook bij je thuis komen in Kedichem. Benieuwd naar al onze diensten? Klik op de knop Service hieronder of neem contact op.

Computerwinkel Kerk-Avezaath

In slechts 11 minuten rijd je van Kerk-Avezaath naar CareSys in Geldermalsen. Bekijk hier de route van Kerk-Avezaath naar CareSys. Je kan zonder afspraak lanskomen en je kan gratis parkeren voor de deur. We hebben een groot aanbod aan kabels, inktcartridges, printers en andere randapparatuur. Natuurlijk hebben we ook desktops en laptops. We zijn specialist in refurbished laptops. Dat zijn ex-zakelijke laptops die opgeknapt zijn en nu voor een mooie prijs verkocht worden. Bekijk ons aanbod via de knop hieronder.

Computerwinkel Leerbroek

Vanuit Leerbroek ben je in 20 minuten bij CareSys. Je kan zonder afspraak langskomen en gratis parkeren voor de deur. Bekijk hier de route van Leerbroek naar CareSys. We kunnen ook bij je thuis komen in Leerbroek. Zo kunnen we bijvoorbeeld jouw nieuw gekochte laptop installeren en verbinden met de printer. Ook kunnen we het Wi-Fi netwerk verbeteren. Daarnaast kunnen we kleine softwarematige problemen verholpen worden. Grotere reparaties verrichten we in onze reparatieruimte in de winkel. Lees meer over onze service via de knop hieronder.


Computerwinkel Leerdam

Lees via de knop hieronder meer over waarom CareSys een goede optie is als je computerwinkel Leerdam zoekt. Of neem gelijk contact op of vrijblijvend langs.

Computerwinkel Lexmond

Vanuit Lexmond is het ongeveer een half uur rijden naar CareSys. Maar dan heb je ook een winkel met ruime openingstijden en een groot assortiment. Daarnaast kan je ook voor diverse services bij ons terecht. Denk aan reparatie, overzetten van data, installatie van een nieuwe laptop of printer en meer. Door onze jarenlange ervaring (vanaf 1993) kunnen we veel ict problemen voor je oplossen. Kom vrijblijvend langs of klik voor meer informatie op de knoppen hieronder. Bekijk hier de route van Lexmond naar CareSys.


Computerwinkel Lienden

Lees meer over computerwinkel Lienden via onderstaande knop.

Computerwinkel Maurik

Lees meer over computerzaak Maurik via onderstaande knop.

Computerwinkel Meerkerk

Op ongeveer een halfuur rijden van Meerkerk is CareSys gevestigd. Bekijk hier de route van Meerkerk naar CareSys. CareSys is een ervaren computerwinkel met een breed product- en serviceaanbod. Naast dat we desktops, laptops, printers, monitoren en diverse accessoires verkopen, bieden we ook services. Zo repareren we desktops, laptops en printers. Ook kunnen we een nieuw gekochte laptop installeren of de data van een oude pc overzetten. Benieuwd naar alle opties? Klik op de knop Service hieronder.


Computerwinkel Meteren

Klik op de knop hieronder als je meer wil lezen over computerzaak Meteren.

Computerwinkel Neerijnen

Binnen 9 minuten ben je al vanuit Neerijnen bij CareSys. Bekijk hier de route van Neerijnen naar CareSys. Zo kan je dus binnen de kortste keren een nieuwe laptop kopen of je thuiswerkplek uitbreiden. We hebben namelijk meerdere nieuwe laptops maar ook een uitgebreid aanbod refurbished laptops. Dat zijn ex-zakelijke laptops die helemaal opgeknapt zijn. Daardoor heb je een kwalitatief goede laptop voor aanzienlijk minder dan de nieuwprijs. Bekijk ons aanbod via onderstaande knop.


Computerwinkel Nieuwland

Vanuit Nieuwland rijd je in ongeveer 22 minuten naar CareSys. Bekijk hier de route van Nieuwland naar CareSys. Bij CareSys tref je een uitgebreid assortiment, diverse services en medewerkers die je graag willen adviseren. We hebben diverse desktops, laptops, monitoren en printers op voorraad. Ook hebben we originele inktcartridges van Brother, Canon, Epson en HP om jou zo van de beste kwaliteit inkt te voorzien. Verder hebben we een ruim aanbod aan allerlei kabels. Ook hebben we tablets, headsets, opslagmedia en meer.


Computerwinkel Ommeren

Het dorp Ommeren heeft geen eigen computerwinkel. Gelukkig ben je binnen 23 minuten bij CareSys in Geldermalsen. Bekijk hier de route van Ommeren naar CareSys. CareSys is een ervaren computerspecialist met een ruim assortiment. Zo hebben we onder andere refurbished laptops. Dat zijn ex-zakelijke laptops die helemaal opgeknapt zijn. Vervolgens worden ze voor een mooie prijs te koop aangeboden, zodat je een kwalitatief goede laptop hebt voor een betaalbare prijs. Bekijk ons aanbod via de knop hieronder.


Computerwinkel Ophemert

Zoek je een computerwinkel en woon je in Ophemert? Kom dan naar CareSys, op slechts 16 minuten rijden afstand. Bekijk hier de route van Ophemert naar CareSys. We komen ook bij je aan huis in Ophemert om bijvoorbeeld een laptop te installeren. Ook kunnen we de laptop met de printer verbinden, het Wi-Fi netwerk verbeteren of andere problemen oplossen. Lees meer over onze services via de knop hieronder.


Computerwinkel Opijnen

Op ongeveer 10 minuten autorijden van Opijnen is CareSys gevestigd. Voor verkoop, reparatie en advies kan je bij de ervaren computerspecialist uit Geldermalsen terecht. Bekijk hier de route van Opijnen naar CareSys. Je kan gratis parkeren voor de deur. We verkopen laptops, desktop, printers en monitoren. We zijn specialist in refurbished laptops. Dat zijn ex-zakelijke laptops die helemaal opgeknapt zijn en met één jaar garantie verkocht worden. Bekijk ons aanbod via de knop hieronder.


Computerwinkel Ravenswaaij

Als je als inwoner van Ravenswaaij een computerwinkel zoekt ben je bij CareSys aan het goede adres. We zijn gevestigd in Geldermalsen, op slechts 17 minuten afstand van Ravenswaaij. Bekijk hier de route van Ravenswaaij naar CareSys. Je kan jouw pc brengen voor reparatie, we kunnen een game pc assembleren of je bestaande desktop upgraden. Bekijk voor alle services de pagina via de knop hieronder. Je kan ook gelijk jouw desktop brengen tijdens onze openingstijden. Zie daarvoor bij contact hieronder.


Computerwinkel Rhenoy

Vanuit Rhenoy ben je binnen 10 minuten bij CareSys in Geldermalsen. Bekijk hier de route van Rhenoy naar CareSys. Je kan tijdens onze ruime openingstijden vrijblijvend binnenkomen. Ook kan je gratis parkeren voor de deur. We hebben een ruim aanbod desktops, laptops, monitoren en printers. Ook hebben we diverse kabels, denk aan kabels om je beeldscherm aan te sluiten of om je telefoon op te laden. Verder hebben we een divers assortiment van originele inkt van Brother, Canon, Epson en HP. Onze specialiteit is refurbished laptops, lees er meer over of bestel direct via onderstaande knop.

Computerwinkel Rijswijk

Rijswijk heeft geen eigen computerwinkel. Daarom ben je van harte welkom bij CareSys. Op 20 minuten autorijden van Rijswijk vandaan is CareSys gevestigd in Geldermalsen. Bekijk hier de route van Rijswijk naar Geldermalsen. Je kan langskomen om vrijblijvend rond te kijken of eerst op onze webshop kijken en gelijk een nieuwe desktop, laptop, monitor of printer kopen. Ook kan je bij ons terecht voor reparaties of services. Ook komen we bij je aan huis of op de zaak. Lees meer over onze services via de knop hieronder.

Computerwinkel Rumpt

Zoek je een computerwinkel in de omgeving van Rumpt? Dan kan je het beste terecht bij CareSys. We zijn gevestigd in Geldermalsen, op 9 minuten afstand van Rumpt. Bekijk hier de route van Rumpt naar CareSys. Naast dat we een uitgebreide reparatieruimte hebben, hebben we ook een ruim assortiment in onze winkel. Naast desktops, nieuwe laptops, printers en monitoren hebben we ook refurbished laptops. dat zijn ex-zakelijke laptops die helemaal opgeknapt en getest zijn. Bekijk ons aanbod via de knop hieronder.

Computerwinkel Schoonrewoerd

Vanuit Schoonrewoerd ben je binnen 14 minuten bij CareSys. Bekijk hier de route van Schoonrewoerd naar CareSys. Naast dat je zonder afspraak te maken langs kan komen in onze winkel, komen we ook bij je aan huis. We komen bij je thuis in Schoonrewoerd of op de zaak om een laptop te installeren of het Wi-Fi netwerk te verbeteren. Ook andere problemen kunnen we oplossen. Lees meer over onze services via de knop hieronder of neem direct contact met ons op.

Computerwinkel Spijk

Spijk is het meest westelijke dorp van de gemeente West Betuwe. Vanuit Spijk ben je met ongeveer 20 minuten bij CareSys in Geldermalsen. Je kan zonder afspraak langskomen, of je kan een afspraak maken dat er iemand bij je thuis komt. Ben je opzoek naar een nieuwe laptop? Bekijk ze op de webshop of kom langs. Bekijk bijvoorbeeld onze refurbished laptops via de knop hieronder.

Computerwinkel Tienhoven aan de Lek

Vanuit Tienhoven aan de Lek is het nog wel een stukje rijden naar CareSys. Je rijd in ongeveer 33 minuten naar onze winkel. Bekijk hier de route van Tienhoven aan de Lek naar CareSys. Het voordeel van CareSys is het ruime assortiment, waaronder ook de refurbished laptops. Verder bieden we diverse services aan. Ook repareert CareSys desktops, laptops en printers. Daarom is het de moeite waard om naar CareSys te rijden voor jouw computerproblemen of voor jouw ict aankopen.

Computerwinkel Tricht

Vanuit Tricht ben je binnen 10 minuten bij CareSys in Geldermalsen. Bekijk hier de route van Tricht naar Geldermalsen. Je kan zonder afspraak te maken langskomen, parkeren kan gratis voor de deur. Voor ons assortiment kan je eerst kijken op de webshop of direct langskomen. Bekijk bijvoorbeeld onze refurbished laptops via onderstaande knop. Naast verkoop bieden we ook services en komen we bij je aan huis. Neem daarvoor contact met ons op.

Computerwinkel Tuil

Ben je opzoek naar een computerwinkel in de buurt van Tuil? Dan ben je aan het goede adres bij CareSys in Geldermalsen. In ongeveer 12 minuten ben je bij onze winkel. Bekijk hier de route van Tuil naar CareSys. We bieden naast desktops, laptops, monitoren en printers ook diverse accessoires aan. Denk hierbij aan originele inkt van Brother, Canon, Epson en HP. Ook hebben we een ruim aanbod van kabels en randapparatuur. Verder doen we reparatie aan desktops, laptops en printers. Ook bieden we andere services. Bekijk daarvoor de pagina via de Service knop hieronder.

Computerwinkel Varik

Varik is een van de vele Westbetuwse dorpen zonder eigen computerwinkel. Gelukkig is CareSys de computerspecialist voor de regio, gevestigd in Geldermalsen. Je kan zonder afspraak langskomen. Bekijk hier de route van Varik naar CareSys. We hebben een breed assortiment van desktops, laptops, monitoren en printers. Onze specialiteit is refurbished laptops. Dat zijn laptops die van grote bedrijven terugkomen en helemaal opgeknapt en opgeschoond zijn. Daardoor zijn ze een stuk goedkoper dan de nieuwprijs. Bekijk ons aanbod via de knop hieronder.

Computerwinkel Vianen

Ben je opzoek naar computerwinkel Vianen? Klik dan op de knop hieronder.

Computerwinkel Vuren

20 minuten autorijden vanaf Vuren is CareSys gevestigd. Bekijk hier de route van Vuren naar CareSys. CareSys heeft een groot assortiment van laptops en desktops. Daarnaast repareren we ook laptops en desktops. Ook als ze niet bij ons gekocht zijn. Daarom is het ook zo handig om bij CareSys een laptop of desktop te kopen. Je kan er namelijk altijd mee naar ons terug. Vaak is het binnen een paar dagen gerepareerd. Ook printers zijn bij CareSys te koop en te repareren. Hiernaast bieden we nog diverse andere diensten. Klik op de knop Service hieronder voor het volledige aanbod.

Computerwinkel Waardenburg

Ben je opzoek naar computerwinkel Waardenburg? Klik dan op de knop hieronder.

Computerwinkel Zijderveld

Op 15 kilometer afstand van Zijderveld is CareSys gevestigd. Bekijk hier de route van Zijderveld naar CareSys. Je kan zonder afspraak te maken langskomen voor een reparatie afgeven of om een nieuw product te kopen. We kunnen ook bij je aan huis komen. Verdere bieden we nog diverse andere diensten. Bekijk het via de knop Service hieronder.

Computerwinkel Zoelen

Zoelen heeft geen fysieke computerwinkel. Op 16 minuten rijden vanaf Zoelen kan je terecht bij CareSys in Geldermalsen. Bekijk hier de route van Zoelen naar CareSys. Naast reparatie en verkoop van nieuwe desktops en laptops heeft CareSys ook refurbished desktops en laptops. Dat zijn apparaten die van grote organisaties terugkomen en daarna helemaal opgeknapt en getest worden. Vervolgens worden ze verkocht voor veel minder geld dan de nieuwprijs. Bekijk ons aanbod via de onderstaande knop.

Computerwinkel Zoelmond

Het kleine dorp Zoelmond heeft geen eigen computerwinkel. Gelukkig kan je terecht bij CareSys, op slechts 15 minuten afstand. Kijk hier voor de route van Zoelmond naar CareSys. Je kan er terecht voor het brengen van reparaties en het kopen van een nieuwe laptop of desktop. Verder hebben we ook printers, monitoren en andere randapparartuur. Je kan zonder afspraak langskomen. Ook komen we bij je aan huis in Zoelmond. Kijk voor meer informatie bij de Service knop hieronder.