Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerwinkel Zaltbommel


CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen, op 20 minuten afstand van Zaltbommel. Ook komen we bij je thuis in Zaltbommel. Daarom zijn we ook computerwinkel Zaltbommel voor jou.

CareSys bestaat al sinds 1993. Daardoor hebben we veel ervaring in het adviseren en verkopen van computers. Ook heeft CareSys al jaren ervaring in het bouwen van computers. Daarom weten we goed wat er speelt.

Wij bieden zowel nieuwe als refurbished desktops en laptops. Via onze website kan je het actuele assortiment zien, en mocht je de laptop of desktop van dichtbij willen bekijken dan is dat ook mogelijk.

Onze computerzaak is als computerwinkel Zaltbommel goed te bereiken vanuit jouw stad. In ongeveer 20 minuten sta je bij ons voor de deur. Je kan hier gratis parkeren. Kijk hier voor de route van Zaltbommel naar CareSys.

Ruim aanbod op voorraad

In onze winkel hebben we een ruim aanbod van laptops, desktops, printers, monitoren en nog veel meer. Naast deze producten hebben we ook veel service producten, zoals inkt en oplaadkabels. Verder hebben we nog toetsenborden, muizen, laptophoezen en laptopadapters. We hebben een grote voorraad zodat we jou goed kunnen helpen. Natuurlijk kan je ook eerst bellen om iets weg te laten leggen, zodat je niet voor niets rijd. Je kan ook het betreffende product online bestellen en in de winkel ophalen. Bij een bestelling vanaf €100 verzenden we zelfs gratis!

Reparatie in de winkel en aan huis

Naast dat we geschikt zijn als computerwinkel Zaltbommel doen we ook aan computerreparatie Zaltbommel. Wij repareren natuurlijk computers als je ze hier brengt, maar we kunnen ook bij je thuis komen. Voor reparaties aan huis werken met ons uurtarief. Voor reparaties in de reparatieruimte in de winkel geldt dat je vanaf € 100,- een prijsopgave krijgt. Daarna beslis je of je de desktop of laptop wilt laten repareren. Bij niet akkoord betaal je alleen de onderzoekskosten à €29,95. Je kan hier meer lezen over wat we onder andere repareren. Ook kan je daar eventueel alvast je reparatie aanmelden. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Refurbished laptops Zaltbommel

CareSys heeft ook refurbished laptops te koop. Refurbished laptops zijn zakelijke laptops die terugkomen van grote organisaties. Deze worden helemaal gerepareerd waar nodig en schoongemaakt. Vervolgens worden ze gecontroleerd en getest. Kijk op onze refurbished pagina voor het hele proces. Na deze controle zijn ze klaar voor de verkoop, en zetten we ze in onze winkel en op de webshop. We verkopen ze dan met één jaar garantie. Klik op de knop hieronder voor het aanbod van refurbished laptops.