Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerwinkel Waardenburg


Je bent van harte welkom bij CareSys als je opzoek bent naar Computerwinkel Waardenburg. CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen, op minder dan 10 minuten afstand van Waardenburg. Je kunt gratis parkeren voor de deur. Kijk hier wat de route van Waardenburg naar CareSys is. Met het OV ben je in ongeveer een half uur bij de winkel.

CareSys biedt laptops en desktops aan, maar verkoopt ook monitoren, printers en andere benodigdheden. Naast nieuwe computers hebben we ook refurbished laptops en refurbished desktops te koop. Naast verkoop doet CareSys ook aan computerreparatie. We repareren desktops, laptops en printers. Zo bieden wij een volledig aanbod voor computerwinkel Waardenburg.


Verkoop van desktops en laptops

CareSys heeft een ruim aanbod inkt op voorraad. Vooral de merken HP, Canon en Brother zitten in ons assortiment. Wij verkopen alleen originele inkt om jou van de best mogelijke kwaliteit te voorzien. Naast een groot assortiment inkt hebben we ook een ruim aanbod van kabels. Denk hierbij aan beeldschermkabels maar ook aan kabels om jouw telefoon op te laden.

CareSys biedt nieuwe en refurbished laptops en desktops aan. Daarnaast kan je een monitor, toetsenbord of printer aanschaffen in de computerwinkel. Het kan lastig zijn om te bepalen welke computer bij jou past. Daarom kan je naar CareSys, de computerzaak voor Waardenburg, komen. Wij kunnen je adviseren welke laptop of desktop past bij jouw wensen.

Computerreparatie aan huis in Waardenburg

Naast dat je welkom bent in Geldermalsen kunnen wij ook naar jou toe komen in Waardenburg. Onze monteurs komen bij je langs voor het instellen van de laptop, installeren van de printer of het verbeteren van het internetnetwerk. Natuurlijk kunnen we ook allerlei andere computer gerelateerde problemen oplossen of advies geven. Zo zijn we ook computerwinkel Waardenburg aan huis. Neem contact met ons op voor vragen of voor het maken van een afspraak.

Refurbished laptops Waardenburg

Zoals al vermeld hebben wij refurbished laptops te koop. Refurbished laptops zijn zakelijke laptops die terugkomen van grote organisaties. Deze worden helemaal opgeknapt en schoongemaakt. Vervolgens worden ze gecontroleerd en getest. Kijk op onze refurbished pagina voor het hele proces. Na deze controle zijn ze klaar voor de verkoop, en zetten we ze in onze winkel. Dan kan je gebruikte zakelijke laptops kopen, die een stuk goedkoper zijn dan de nieuwprijs. Klik op de knop hieronder voor het aanbod refurbished laptops.