Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerwinkel Tiel


Als je opzoek bent naar Computerwinkel Tiel, dan ben je hier aan het goede adres. Wij zijn gevestigd op de Oudenhof, via de A15 ben je in ongeveer een kwartier bij de computerwinkel voor Tiel. Er is genoeg gratis parkeerruimte voor de deur. Ook is CareSys op loopafstand van het treinstation van Geldermalsen. Kijk op Google Maps voor de route van Tiel naar CareSys.

CareSys repareert en verkoopt desktops, laptops en printers. Ook verkopen wij monitoren, toetsenborden, muizen en allerlei andere benodigdheden voor jouw computer. Als computerwinkel Tiel komen we ook bij je aan huis in Tiel. We kunnen bij jou thuis een computer aansluiten of het internetnetwerk verbeteren. Klik op de knop hieronder om meer te lezen over onze services.

Verkoop van laptops en desktops

In de winkel hebben wij een divers aanbod van laptops en desktops. We verkopen onder andere nieuwe Asus, Acer en HP laptops. We hebben ook refurbished laptops van Dell en HP. Lees daar meer over, onder aan deze pagina.

Naast laptops hebben we ook desktops. Desktops hebben we voornamelijk van het merk Dell. Hierdoor hebben wij computers van goede kwaliteit. Zoals al eerder beschreven kunnen we deze computer ook bij je thuis installeren in Tiel.

Reparatie thuis in Tiel en in de winkel

Ook kunnen we laptops en desktops repareren in onze reparatieruimte. Verder repareren we ook printers of zetten we data over van je computer. Daarnaast kunnen we jouw bestanden overzetten op een nieuwe computer. Vervolgens kunnen we de nieuwe computer natuurlijk bij je thuis installeren in Tiel. Als je dat wil, klik dan op de knop hieronder.

Natuurlijk komen we, naast Tiel centrum, ook in Passewaaij voor computerreparatie Passewaaij en laptopreparatie Passewaaij. Verder kunnen ook bij je thuis komen als je computerreparatie Wadenoijen of laptopreparatie Wadenoijen zoekt.

Computerzaak Tiel met 25+ jaar ervaring

CareSys heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de ict. In al die jaren had CareSys ook klanten uit Tiel. Ook nu heeft CareSys veel klanten uit Tiel, waardoor we ook geschikt zijn als computerzaak Tiel. Ook hebben we klanten uit Passewaaij en Kerk-Avezaath. Voor diverse computerproblemen ben je welkom bij CareSys. Wij repareren je beeldscherm, vervangen je toetsenbord of updaten de software. Ook kunnen we het werkgeheugen uitbreiden of de data overzetten. Daarnaast kunnen we ook een computer voor je bouwen.

Refurbished laptops Tiel

CareSys is een specialist in refurbished laptops. Dat zijn gebruikte laptops die van grote bedrijven en instanties terugkomen. Deze worden opgeknapt en schoongemaakt. Daarna zijn ze voor een mooie prijs te koop bij de computerwinkel voor Tiel. Klik op de knop hieronder voor het actuele aanbod van refurbished laptops.