Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerwinkel Ophemert


Zoek je computerwinkel Ophemert? CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen, op 16 minuten afstand van Ophemert. Ook komen we bij je thuis in Ophemert. Kijk hier voor de route van Ophemert naar CareSys.

Computerwinkel Ophemert op 16 minuten afstand

Vanuit Ophemert ben je in 16 minuten op de Oudenhof in Geldermalsen, waar CareSys gevestigd is. Je kan gratis parkeren voor de deur. Onze reparatieruimte is ook in de winkel gevestigd. Daardoor kunnen we je vaak snel helpen met de reparatie van je laptop of desktop. Je kan zonder afspraak je laptop of desktop brengen. We streven er naar om gewone reparaties de volgende werkdag klaar te hebben. Neem hieronder contact op als je vragen hebt. Of kijk onderin deze pagina voor onze openingstijden, en kom langs!

Computerzaak met ruim aanbod

CareSys is een computerwinkel met een ruim assortiment. Wij hebben nieuwe en refurbished laptops en desktops. Ook hebben we printers, monitoren, opslagmedia, muizen, tablets en speakers. Daarnaast hebben we een groot aanbod kabels. Zowel voor het beeldscherm, als om apparaten aan te sluiten, maar ook om je mobiel op te laden. Verder hebben we ook veel inktsoorten op voorraad van Brother, Canon, Epson en HP. Om de beste kwaliteit te garanderen verkopen we alleen originele inkt. Alles bij elkaar hebben we een groot assortiment om ook jou te kunnen helpen als je computerwinkel Ophemert zoekt.

Computerreparatie in de winkel en thuis in Ophemert

Naast het verkopen van laptops en desktops, repareren we ze ook. We kunnen bijvoorbeeld het beeldscherm van de laptop vervangen, softwarematige problemen oplossen, data in de meeste gevallen terughalen en de voeding van de desktop vervangen. Verder repareren we ook tablets en printers. Grote reparaties doen we altijd in de reparatieruimte in de winkel. Naast reparaties kunnen we je laptop of desktop ook upgraden. We kunnen bijvoorbeeld het werkgeheugen van je laptop uitbreiden of meer opslag inbouwen.

Veel reparaties kunnen ook thuis plaatsvinden. Wil je dat een monteur bij je thuis komt in Ophemert? Neem dan contact met ons op. We kunnen bijvoorbeeld het Wi-Fi netwerk verbeteren, de printer installeren of de e-mail instellen. Je kan bij ons ook terecht voor het onderhoud aan je computer. We kunnen de computer opschonen en het antivirusprogramma GData er op zetten.

Refurbished laptops Ophemert

CareSys is een specialist in refurbished laptops. Refurbished laptops zijn gebruikte laptops die terugkomen van grote bedrijven of instellingen. De notebooks worden opgeknapt/ gerepareerd waar nodig, schoongemaakt en uitgebreid getest. Daarna kunnen ze voor een aantrekkelijke prijs in onze winkel worden verkocht. Doordat dit laptops zijn van de zakelijke lijn zijn het laptops van erg goede kwaliteit. In onze winkel hebben we de laptops staan, dus je kan gerust langskomen om te kijken of deze laptops wat voor jou zijn. Kijk op de knop hieronder voor onze actuele voorraad.