Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerwinkel Lienden


CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen, op ongeveer 22 minuten rijden vanuit Lienden. Ook kunnen we bij je thuiskomen in Lienden. Daarom is CareSys de winkel die je zoekt als je computerwinkel Lienden zoekt. Onze computerzaak is meer dan 50 uur in de week geopend. CareSys heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de ict. Onze winkel is gevestigd op de Oudenhof in Geldermalsen. Je kan gratis parkeren voor de deur. Je kan zonder afspraak langskomen voor zowel de winkel als voor het brengen van een reparatie. Kijk hier voor de route vanuit Lienden naar CareSys.


Computerzaak met ruim assortiment

CareSys heeft een ruim assortiment. We verkopen zowel nieuwe als refurbished laptops en desktops. Naast computers verkopen we ook randapparatuur. Denk hierbij aan printers, monitoren, toetsenborden, muizen en headsets. Ook hebben we accessoires voor jouw laptop, zoals een laptophoes, laptopstandaard of een adapter. Verder hebben we ook een groot aanbod kabels. Van oplaadkabels, netwerkkabels tot beeldschermkabels. Tenslotte hebben we natuurlijk ook inkt voor je printer. Wij verkopen alleen originele inkt van Brother, Canon, Epson en HP. Hierdoor heb je de beste kwaliteit en het minste problemen met je printer.


Computerreparatie Lienden aan huis

Naast computerverkoop doen we ook aan computerreparatie. We repareren desktops en laptops zowel in de winkel als bij jou thuis. Bij jou thuis kunnen we kleine reparaties uitvoeren, of installaties doen. Bijvoorbeeld de printer aansluiten op je laptop of het Wi-Fi netwerk verbeteren. Grotere reparaties als een desktop voeding vervangen of data overzetten gebeurt altijd in onze winkel in Geldermalsen.


Refurbished laptops

CareSys verkoopt, zoals al gezegd, ook refurbished laptops. Refurbished laptops zijn laptops die van grote organisaties terugkomen. Die worden vervolgens opgeknapt, schoongemaakt en van een nieuwe Windows installatie voorzien. Na een uitgebreide test komen deze refurbished notebooks in de winkel te staan. Dit zijn meestal laptops van de zakelijke lijn van Dell of HP. Hierdoor heb je een kwalitatief goede laptop voor een mooie prijs. Klik op de knop hieronder voor ons aanbod van refurbished laptops.