Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerwinkel Leerdam


CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen, vlakbij Leerdam. We zijn gevestigd op de Oudenhof, dat is ongeveer 14 minuten rijden vanuit Leerdam. Daarom kan je goed bij ons terecht als je computerwinkel Leerdam zoekt. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij veel computerreparaties uitvoeren en je van goed advies voorzien voor het kopen van een nieuwe desktop of laptop.


Je kan bij ons gratis parkeren voor de deur. En we zijn meer dan 50 uur in de week open, ook op zaterdag. Ook voor andere plaatsen vanuit de gemeente Vijfheerenlanden zijn wij natuurlijk bereikbaar. Ook in Asperen, Acquoy en Schoonrewoerd komen we bij je thuis. Wil je een afspraak maken, of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of lees meer via onderstaande knop.

Ruim assortiment

CareSys heeft een ruim assortiment nieuwe en refurbished desktops en laptops. Daarnaast hebben we monitoren, printers, speakers, toetsenborden en muizen. Verder hebben we veel verschillende kabels op voorraad. Zowel netwerkkabels, beeldschermkabels als kabels om je mobiel mee op te laden. Tenslotte hebben we ook een goed aanbod aan inkt. We verkopen alleen originele inkt van Brother, Canon, Epson en HP om jou van de beste kwaliteit te voorzien.

Computerreparatie in de winkel en thuis

Naast het verkopen van laptops en desktops, repareren we ze ook. We kunnen bijvoorbeeld het beeldscherm van de laptop vervangen, softwarematige problemen oplossen, data in de meeste gevallen terughalen en de voeding van de desktop vervangen. Verder repareren we ook tablets en printers. Grote reparaties doen we altijd in de reparatieruimte in de winkel.

Maar veel reparaties kunnen ook thuis plaatsvinden. Wil je dat een monteur bij je thuis komt in Leerdam? Neem dan contact met ons op. Naast reparaties kunnen we je laptop of desktop ook upgraden. We kunnen bijvoorbeeld het werkgeheugen van je laptop uitbreiden of meer opslag inbouwen. Je kan bij ons ook terecht voor het onderhoud aan je computer. We kunnen de computer opschonen en het antivirusprogramma GData er op zetten.

Refurbished laptops Leerdam

CareSys is gespecialiseerd in refurbished laptops. Dat zijn laptops die van grote bedrijven of instellingen terugkomen. Vervolgens worden ze opgeknapt en gerepareerd als het nodig is. Daarna worden de notebooks voorzien van een nieuwe installatie en worden ze schoongemaakt en getest. Tenslotte komen ze in de winkel te staan. Deze laptops zijn van goede kwaliteit omdat het de zakelijke modellen van (vooral) Dell en HP betreft. Omdat het wel gebruikte laptops zijn heb je zo een goede kwaliteit laptop voor een mooie prijs.

Klik op de knop hieronder voor de voorraad van de refurbished laptops.