Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerwinkel Kesteren


Ben je opzoek naar computerwinkel Kesteren? CareSys is goed te bereiken vanuit Kesteren. CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen, op ongeveer 22 minuten afstand van Kesteren. Het parkeren voor de deur is gratis. Ook hoef je geen afspraak te maken om langs te komen voor verkoop of het brengen van je reparatie. Daarom is CareSys een geschikte computerzaak als je computerwinkel Kesteren zoekt. Kijk hier voor de route van Kesteren naar CareSys.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Computerzaak met ruim assortiment

CareSys heeft een groot aanbod nieuwe en refurbished laptops en desktops. Daarnaast hebben we ook printers, tablets, monitoren, toetsenborden en muizen. Verder hebben we ook audio apparatuur, zoals headsets, speakers en oordopjes. Natuurlijk hebben we ook verbruiksartikelen zoals papier en inkt. We verkopen alleen originele inkt van Brother, Canon, Epson en HP. Zo bieden we de beste kwaliteit. Tenslotte hebben we ook een ruim assortiment kabels. Van beeldschermkabels, oplaadkabels tot netwerkkabels.

Onze expertise ligt onder andere bij refurbished laptops. Dit zijn laptops van het zakelijke model, die van grote organisaties terugkomen. Ze worden vervolgens opgeknapt en voorzien van een schone Windows installatie. Daarna worden ze uitgebreid getest en schoongemaakt. Omdat deze laptops al gebruikt zijn, maar nog wel de zakelijke kwaliteit hebben, heb je een goede laptop voor een mooie prijs. Klik op de knop hieronder voor ons aanbod laptops.

Verkoop en reparatie met 25+ jaar ervaring

CareSys bestaat al sinds 1993. Daardoor heeft CareSys door de jaren heen veel ervaring opgebouwd, zowel in verkoop als in reparatie. We repareren laptops en desktops van alle merken. Natuurlijk ook als het niet bij ons gekocht is. Verder repareren we ook tablets en printers. Altijd met een eerlijk advies of het nog rendabel is. We repareren ook op locatie, thuis of bij je op de zaak. Kijk hier voor meer informatie daarover. Ook op het gebied van verkoop kunnen we door onze ervaring een goed advies geven.

Refurbished laptops

CareSys is gespecialiseerd in refurbished laptops. Dat zijn laptops die van grote bedrijven of instellingen terugkomen. Vervolgens worden ze opgeknapt en gerepareerd waar nodig. Na een nieuwe installatie worden ze schoongemaakt en getest. Daarna komen ze in de winkel te staan. Deze laptops zijn van goede kwaliteit omdat het de zakelijke modellen van (vooral) Dell en HP betreft. Omdat het wel gebruikte laptops zijn heb je zo een goede kwaliteit laptop voor een mooie prijs.

Klik op de knop hieronder voor de voorraad van de refurbished laptops.