Winkelmand ×
0

Computerwinkel Herwijnen


Ben je opzoek naar computerwinkel Herwijnen? Herwijnen heeft geen eigen computerwinkel. CareSys uit Geldermalsen is een goed alternatief voor computerwinkel Herwijnen. CareSys is gevestigd op de Oudenhof in Geldermalsen, op 16 minuten afstand van Herwijnen. Kijk hier voor de route van Herwijnen naar CareSys. We zijn meer dan 50 uur in de week geopend. Kijk onderin de pagina voor onze openingstijden. Je kan zonder afspraak langskomen.

Computerzaak Herwijnen op 16 minuten afstand

CareSys is dichtbij Herwijnen gevestigd. Naast dat je naar onze winkel kan komen, kunnen we ook bij je thuis komen. Lees daar meer over verder op deze pagina. In onze winkel hebben we een ruim aanbod nieuwe en refurbished laptops en desktops. Verder hebben we ook printers, monitoren, speakers, toetsenborden en muizen. Ook hebben we verschillende opslagmedia zodat je altijd een goede back-up van jouw bestanden kan maken. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan inkt van Brother, Canon, Epson en HP. Tenslotte hebben we ook veel kabels. Bijvoorbeeld netwerkkabels, beeldschermkabels, oplaadkabels en audiokabels.

Computerreparatie Herwijnen

Naast verkoop doen we ook aan computerreparatie. Zowel aan desktopreparatie als aan laptopreparatie. We repareren alle merken, ook als de computer niet bij ons gekocht is. Grote reparaties zoals laptopscherm vervangen of desktopvoeding vervangen doen we in onze winkel in Geldermalsen. Ook kunnen we virussen verwijderen of de laptop opnieuw installeren. Problemen oplossen met je Wi-Fi netwerk, de computer installeren, de printer aansluiten of software problemen oplossen kunnen we bij jou thuis doen in Herwijnen. Als je een afspraak in wil plannen, of vragen hebt kan je altijd contact opnemen.

Refurbished laptops

CareSys is gespecialiseerd in refurbished laptops. Dat zijn laptops die van grote bedrijven of instellingen terugkomen. Vervolgens worden ze opgeknapt en gerepareerd waar nodig. Na een nieuwe installatie worden ze schoongemaakt en getest. Daarna komen ze in de winkel te staan. Deze laptops zijn van goede kwaliteit omdat het de zakelijke modellen van (vooral) Dell en HP betreft. Omdat het wel gebruikte laptops zijn heb je zo een goede kwaliteit laptop voor een mooie prijs.

Klik op de knop hieronder voor de voorraad van de refurbished laptops.