Computerwinkel Herwijnen


Ben je opzoek naar computerwinkel Herwijnen? Dan ben je bij CareSys aan het juiste adres. Herwijnen heeft geen eigen computerwinkel. CareSys uit Geldermalsen is een goed alternatief voor computerwinkel Herwijnen. CareSys is gevestigd op de Oudenhof in Geldermalsen, op 16 minuten afstand van Herwijnen. Kijk hier voor de route van Herwijnen naar CareSys. We zijn meer dan 50 uur in de week geopend. Kijk onderin de pagina voor onze openingstijden. Je kan zonder afspraak langskomen. Parkeren kan gratis voor de deur.

Computerzaak Herwijnen op 16 minuten afstand

CareSys is dichtbij Herwijnen gevestigd. Je bent in slechts 16 minuten bij ons op locatie. Naast dat je naar onze winkel kan komen, kunnen we ook bij je thuis komen. Lees daar meer over verder op deze pagina. In onze winkel hebben we een ruim aanbod nieuwe en refurbished laptops en desktops. Verder hebben we ook printers, monitoren, speakers, toetsenborden en muizen. Ook hebben we verschillende opslagmedia zodat je altijd een goede back-up van jouw bestanden kan maken. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan inkt van Brother, Canon, Epson en HP. Tenslotte hebben we ook veel kabels. Bijvoorbeeld netwerkkabels, beeldschermkabels, oplaadkabels en audiokabels.

Thuis service

CareSys biedt ook thuis reparatie voor Herwijnen aan. Wij bieden hulp aan bij het aansluiten van een aangeschaft product, zoals een printer of pc. Ook bieden wij reparatie service aan huis. De monteur kan bijvoorbeeld jouw printer installeren of de laptop op de Wi-Fi instellen. Ook kunnen er softwareproblemen opgelost worden, of kan de e-mail ingesteld worden. Verder kunnen printerproblemen en netwerkproblemen opgelost worden. Als je vragen hebt over de werking van je pc, zullen wij na het aansluiten er ook voor zorgen dat je met de juiste kennis geholpen wordt in het besturen van de pc. Voor vragen over onze thuis service kan je altijd contact met ons opnemen, dit kan via de onderstaande contact knop. Voor meer informatie over onze service kan je op de onderstaande service knop klikken.

Refurbished laptops

CareSys is gespecialiseerd in refurbished laptops. Dat zijn laptops die van grote bedrijven of instellingen terugkomen. Vervolgens worden ze opgeknapt en gerepareerd waar nodig. Na een nieuwe installatie worden ze schoongemaakt en getest. Daarna komen ze in de winkel te staan. Deze laptops zijn van goede kwaliteit omdat het de zakelijke modellen van (vooral) Dell en HP betreft. Omdat het wel gebruikte laptops zijn heb je zo een goede kwaliteit laptop voor een mooie prijs. Je krijgt een jaar garantie op refurbished laptops en desktops. Ook is er standaard Windows 11 op geïnstalleerd.

Klik op de knop hieronder voor de voorraad van de refurbished laptops. Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact opnemen. Ook kan je bij contact ons adres en de openingstijden vinden om een kijkje bij de refurbished notebooks te nemen.