Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerwinkel Gorinchem


Ben je opzoek naar computerwinkel Gorinchem? Dan kan je goed terecht bij CareSys in Geldermalsen. Onze computerzaak is op 23 minuten afstand van Gorinchem. CareSys verkoopt en repareert desktops en laptops. Ook verkopen en repareren we printers en tablets.

Computerreparatie Gorinchem

CareSys repareert computers van alle merken. Zowel laptopreparatie als desktopreparatie is bij ons in goede handen. Kleine reparaties kunnen we bij jou thuis in Gorinchem doen. Denk hierbij aan de printer instellen, het Wi-Fi netwerk verbeteren of softwareproblemen oplossen. Grotere reparaties als beeldscherm vervangen, voeding vervangen of data overzetten gebeurd in onze winkel in Geldermalsen. Door onze jarenlange ervaring (25+ jaar) hebben we al veel verschillende problemen gezien. Hierdoor kunnen we veel computerproblemen oplossen.

Winkel met ruim aanbod op 23 minuten afstand

CareSys is een computerzaak in Geldermalsen op de Oudenhof. Kijk hier voor de route vanuit Gorinchem. Je kan gratis voor de deur parkeren. Ook hoef je geen afspraak te maken om langs te komen of om je reparatie te brengen. Daarnaast zijn we meer dan 50 uur in de week geopend.

CareSys heeft een divers assortiment. We hebben nieuwe en refurbished laptops en desktops. Ook hebben we monitoren, printers, speakers, opslagmedia, toetsenborden en muizen. Natuurlijk hebben we een ruim assortiment kabels, van oplaadkabels, netwerkkabels tot beeldschermkabels. Daarnaast hebben we ook veel inkt van Brother, Canon, Epson en HP. Om jou de best mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen verkopen we alleen originele inkt.

Als je niet naar onze winkel kunt komen kan je ook via onze webshop bestellen. We verzenden jouw bestelling dezelfde werkdag als die voor 16:00 geplaatst is. Ook kan je hier bij veel producten uitgebreid de specificaties doornemen. Natuurlijk kan je altijd bellen als je advies nodig hebt.

Reparatie in winkel en thuis

Zoals gezegd bieden wij ook computerreparatie Gorinchem aan, zowel in de winkel als bij je thuis. Wij bieden onder andere de volgende diensten:

  • Herinstallatie desktop/laptop
  • Virus verwijdering
  • Opschonen desktop/laptop
  • Terughalen data (foto’s, video, documenten, muziek)
  • Beeldscherm reparatie

Daarnaast kunnen we ook bij je aan huis komen in Gorinchem om daar je laptop te installeren of andere werkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij aan het instellen van de printer of het verbeteren van het Wi-Fi netwerk. Verder kunnen we jouw e-mail instellen op jouw apparaat of software problemen oplossen. Als je computerhulp Gorinchem aan huis wil kan je contact met ons opnemen.

Refurbished laptops Gorinchem

De specialiteit van CareSys is refurbished laptops. Dat zijn laptops die van grote organisaties terugkomen. De notebooks worden vervolgens opgeknapt en krijgen een schone Windows installatie. Daarna worden de laptops uitgebreid schoongemaakt en getest. Op onze website kan je het complete aanbod bekijken. Klik op onderstaande knop voor de actuele voorraad.