Computerwinkel Culemborg


Opzoek naar computerwinkel Culemborg? CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen op ongeveer 18 minuten autorijden vanaf Culemborg.

Ook komen we bij je aan huis in Culemborg. Zo zijn we een computerwinkel Culemborg voor jou. Wij bieden laptops, desktops, printers, monitoren en nog veel meer apparaten aan. Ook voor inkt kan je terecht bij de computerwinkel Culemborg.

CareSys bied deskundige hulp aan huis aan. Zo kunnen we je Wi-Fi netwerk verbeteren, je computer installeren of je printer instellen. Natuurlijk kunnen we ook je laptop op de Wi-Fi en printer aansluiten. Daarnaast kunnen we een hele thuiswerkplek voor je inrichten. Lees hieronder meer over ons aanbod en onze diensten. Of neem gelijk contact met ons op via onderstaande knop.

Computerzaak dichtbij Culemborg

CareSys is gevestigd in Geldermalsen, vlakbij de Praxis. Via de N833 ben je in ongeveer 18 minuten in de computerwinkel. Wij hebben genoeg gratis parkeerruimte voor de deur. Ook is de computerwinkel vanuit Culemborg goed te bereiken met het Openbaar Vervoer. CareSys is op loopafstand van het treinstation gevestigd. Wij zijn meer dan 50 uur in de week geopend, ook op zaterdag. Daardoor kan je bijvoorbeeld uit je werk nog langs om inkt te kopen. Ook kan je op zaterdag rustig komen kijken voor een nieuwe laptop. Kijk hoe je van Culemborg naar CareSys komt.

Reparatie in winkel en thuis

CareSys is naast een computerwinkel Culemborg ook geschikt voor computerreparatie Culemborg. Wij bieden onder andere de volgende diensten:

  • Herinstallatie desktop/laptop
  • Virus verwijdering
  • Opschonen desktop/laptop
  • Terughalen data (foto’s, video, documenten, muziek)
  • Beeldscherm reparatie

Daarnaast kunnen we ook bij je aan huis komen in Culemborg om daar je laptop te installeren of andere werkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij aan het aansluiten van de printer of het verbeteren van het Wi-Fi netwerk. Verder kunnen we jouw e-mail instellen op de computer of software problemen oplossen. Als je computerhulp Culemborg aan huis wil kan je contact met ons opnemen.

Verkoop van laptops, desktops en accessoires

Wij verkopen laptops, desktops, printers, monitoren en diverse accessoires. Denk hierbij aan beeldschermkabels, beeldschermadapters, oplaadkabels, laptoptassen, docking stations, speakers, muizen en toetsenborden. Ook kan je inkt kopen van HP, Canon, Brother en Epson. We verkopen alleen originele inkt omdat we de beste kwaliteit willen leveren. Verder hebben we externe harde schijven zodat je een back-up van je gegevens kan maken. Natuurlijk hebben we ook gewone USB-sticks.


Onze specialiteit is echter refurbished laptops. Refurbished laptops zijn laptops die van grote organisaties terug gekomen zijn. Die zijn vervolgens helemaal opgeknapt en schoongemaakt. Waar nodig worden ze gerepareerd of wordt bijvoorbeeld het beeldscherm vervangen. Om zo goed mogelijke kwaliteit te garanderen bieden wij vooral Dell en HP refurbished laptops aan. Het voordeel van refurbished laptops is dat je zakelijke kwaliteit krijgt voor een consumentenprijs. Wij kunnen deze gebruikte laptops natuurlijk ook in Culemborg installeren. Daarover lees je hierboven meer. Ben je benieuwd naar ons aanbod refurbished laptops? Klik dan op de knop hieronder.