Computerwinkel Buren


CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen, op ongeveer 12 minuten autorijden van Buren. Ook komen wij in Buren aan huis voor computerreparatie. Daarom zijn wij de geschikte computerzaak als je computerwinkel Buren zoekt.

Ook reparatie aan huis

CareSys komt ook bij je aan huis in Buren voor computerreparatie. Wij kunnen software voor je installeren, de laptop met de printer verbinden, het netwerk verbeteren of tal van andere oplossingen bieden. Grotere reparaties moeten wel in de winkel gebeuren. Je kan ook altijd even bellen om te overleggen wat in jouw situatie het handigst is. Als je gelijk een afspraak wil kan je ook bellen, dan plannen we het in.

Computerzaak met ruim aanbod

CareSys is een computerwinkel met een ruim aanbod. Zo hebben wij nieuwe en refurbished laptops en desktops. Ook hebben we printers, monitoren, toetsenborden, muizen, tablets en speakers. Verder hebben we een groot assortiment kabels. Zowel voor het beeldscherm, als om apparaten aan te sluiten, maar ook om je mobiel op te laden. Verder hebben we ook veel inktsoorten op voorraad van Brother, Canon en HP. Om de beste kwaliteit te garanderen verkopen we alleen originele inkt. Alles bij elkaar hebben we een ruim assortiment om ook jou te kunnen helpen als je computerwinkel Buren zoekt.

Computerreparatie aan huis in Buren

Zoals gezegd kunnen we ook bij je thuis komen in Buren. We kunnen dan bijvoorbeeld de printer op de computer installeren of het Wi-Fi netwerk verbeteren. Ook kunnen we software problemen oplossen. Verder kunnen we ook de laptop installeren en aansluiten. Ben je benieuwd of we ook bij je thuis komen voor jouw computerprobleem? Neem dan contact met ons op.

Refurbished laptops Buren

Voor jou als inwoner van Buren hebben we een grote voorraad refurbished laptops. Refurbished laptops zijn gebruikte laptops die terugkomen van grote organisaties. De notebooks worden opgeknapt, schoongemaakt en uitgebreid getest. Daarna kunnen ze voor een aantrekkelijke prijs in onze winkel worden verkocht. Doordat dit laptops zijn van de zakelijke lijn zijn het laptops van erg goede kwaliteit. In onze winkel hebben we de laptops staan, dus je kan gerust langskomen om te kijken of deze laptops wat voor jou zijn. Kijk hier voor onze actuele voorraad.