Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerwinkel Beesd


Computerwinkel Beesd op 11 minuten afstand

Vanuit Beesd ben je in 11 minuten op de Oudenhof in Geldermalsen, waar CareSys gevestigd is. Je kan gratis parkeren voor de deur. Onze computerwinkel is op loopafstand van het treinstation Geldermalsen. Met het Openbaar Vervoer ben je in 22 minuten bij ons in de winkel. Kijk hier voor de route. Onze reparatieruimte is ook in de winkel gevestigd. Daardoor kunnen we je vaak snel helpen met de reparatie van je laptop of desktop. Je kan zonder afspraak je laptop of desktop brengen. We streven er naar om gewone reparaties de volgende werkdag klaar te hebben. Naast dat je welkom bent in onze winkel, kunnen we ook bij je thuiskomen voor computerreparatie Beesd. Hierdoor zijn we een goed zoekresultaat als je op zoek bent naar computerwinkel Beesd.

Ruim assortiment

CareSys heeft een ruim assortiment. Dat is bijvoorbeeld te zien aan de grote hoeveelheid soorten inkt en kabels. Natuurlijk hebben we ook diverse printers, monitoren en tablets te koop. Verder hebben we opslagmedia, headsets, toetsenborden en muizen. En we hebben ook nieuwe laptops en desktops. Onze specialiteit is refurbished desktops en laptops. Dat zijn computers die van grote bedrijven terugkomen. Deze worden opgeknapt en schoongemaakt. Na een uitgebreide test komen deze laptops en desktops met een schone Windows installatie in de winkel te staan. Kijk op onze website voor welke laptops en desktops we op voorraad hebben.

Computerreparatie aan huis in Beesd

Zoals gezegd kunnen we ook bij je thuis komen in Beesd. We kunnen dan bijvoorbeeld de printer op de computer installeren of het Wi-Fi netwerk verbeteren. Ook kunnen we software problemen oplossen. Verder kunnen we ook de laptop installeren en aansluiten. Ben je benieuwd of we ook bij je thuis komen voor jouw computerprobleem? Neem dan contact met ons op.

Refurbished laptops Beesd

CareSys verkoopt, zoals al gezegd, ook refurbished laptops. Refurbished laptops zijn laptops die van grote organisaties terugkomen. Die worden vervolgens opgeknapt, schoongemaakt en van een nieuwe Windows installatie voorzien. Na een uitgebreide test komen deze refurbished notebooks in de winkel te staan. Dit zijn meestal laptops van de zakelijke lijn van Dell of HP. Hierdoor heb je een kwalitatief goede laptop voor een mooie prijs. Kijk hier voor ons aanbod van refurbished laptops.