Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computers Tiel​

Opzoek naar computers Tiel? CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen op ongeveer 15 minuten autorijden vanaf Tiel. We hebben een ruim assortiment computers, zowel desktops als laptops.

We doen aan computerreparatie, computerverkoop en allerlei andere zaken die te maken hebben met computers Tiel. Ook komen we bij je aan huis in Tiel. Zo zijn we een computerwinkel Tiel voor jou. Wij bieden laptops, desktops, printers, monitoren en nog veel meer apparaten aan. Ook voor inkt kan je terecht bij CareSys in Geldermalsen.

CareSys bied deskundige hulp aan huis aan. Zo kunnen we je Wi-Fi netwerk verbeteren, je computer installeren of je printer instellen. Natuurlijk kunnen we ook je laptop op de Wi-Fi en printer aansluiten. Daarnaast kunnen we een hele thuiswerkplek voor je inrichten. Lees hieronder meer over ons aanbod en onze diensten. Of neem gelijk contact met ons op via onderstaande knop.

Ruim aanbod refurbished en nieuwe computers

Bij CareSys proberen we om iedere wens te kunnen bedienen op het gebied van gebruikte computers en daarmee een zo breed mogelijk assortiment te bieden. We hebben refurbished desktops en refurbished laptops. Vooral van de merken Dell en HP, omdat dit goede ex-zakelijke modellen zijn. We hebben computers vanaf i3 t/m i9 processoren regelmatig op voorraad in diverse uitvoeringen. Op nieuwe laptops en desktops zit 2 jaar fabrieksgarantie, op refurbished laptops en desktop zit 1 jaar eigen garantie. Klik op de knop hieronder voor het voorradige aanbod van refurbished laptops.

Dichtbij voor computers Tiel

CareSys is gevestigd in Geldermalsen, vlakbij de Praxis. Via de A15 ben je in ongeveer 15 minuten in de computerwinkel. Wij hebben genoeg gratis parkeerruimte voor de deur. Ook is de computerwinkel vanuit Tiel goed te bereiken met het Openbaar Vervoer. CareSys is op loopafstand van het treinstation gevestigd. Wij zijn meer dan 50 uur in de week geopend, ook op zaterdag. Daardoor kan je bijvoorbeeld uit je werk nog langs om inkt te kopen. Ook kan je op zaterdag rustig komen kijken voor een nieuwe computer. Kijk hier hoe je van Tiel naar CareSys komt.

Computer reparatie Tiel

Naast dat CareSys een goede partner is als je computers Tiel zoekt, doen we ook aan computer reparatie Tiel. Dat betekend dat je als inwoner van Tiel jouw computer bij ons kan afgeven voor reparatie. Maar we komen ook bij jou thuis in Tiel. Zoals hierboven beschreven kunnen we diverse services thuis bieden. Als het grotere reparaties zijn hebben we jouw computer of laptop in de winkel nodig. Dan gaan we er naar kijken in onze reparatieruimte en kunnen we vaak het probleem oplossen. We kunnen ook data overzetten van computers, laptopschermen vervangen of werkgeheugen plaatsen.

Computer verkoop

Naast reparatie doen we natuurlijk ook computerverkoop. We hebben diverse nieuwe en refurbished desktops en laptops in de winkel staan. Deze desktops en laptops kunnen we ook nog upgraden als het nodig is. Ook kunnen we een computer assembleren naar jouw wensen. CareSys kan game computers in elkaar zetten, of een desktop die geschikt is voor videobewerking. Wil je hierover meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.