Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerreparatie Leerdam

CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen, vlakbij Leerdam. CareSys repareert desktops en laptops en is daarom goed geschikt voor computerreparatie Leerdam. We kunnen het werkgeheugen van jouw computer vergroten, een SSD plaatsen of allerlei andere reparaties uitvoeren. Ook kunnen we data overzetten op een andere computer. Verder kunnen we de koeling van jouw desktop vervangen of een videokaart vervangen. Ook de volgende werkzaamheden voeren wij uit:

  • Herinstallatie desktop/laptop
  • Virus verwijdering
  • Opschonen desktop/laptop
  • Terughalen data (foto’s, video, documenten, muziek)
  • Beeldscherm reparatie

Reparatie aan huis in Leerdam

CareSys doet ook computerreparatie Leerdam bij jou thuis. Onze monteurs kunnen bij jou thuis de printer op de computer instellen of software verlengen. Daarnaast kunnen we de computer updaten of andere kleine reparaties uitvoeren. Voor grote reparaties is het goedkoper om de computer in de winkel in Geldermalsen te laten repareren. Wel kunnen we de computer ophalen en thuis weer afzetten of installeren. Als je dat wil neem dan contact met ons op.

Winkel op 14 minuten afstand

Onze winkel is gevestigd op de Oudenhof in Geldermalsen. Dat is op 14 minuten afstand van Leerdam. Kijk op Google Maps voor de route van Leerdam naar CareSys. In onze winkel hebben we een ruim aanbod van diverse computerbenodigdheden. Ook hebben we nieuwe en refurbished desktops en laptops staan. Als je onderdelen voor je desktop zoekt, kan je ook bij CareSys terecht. Je kan zonder afspraak tijdens openingstijden langskomen. Klik op de knop hieronder voor de openingstijden.