Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerreparatie Haaften

Als je opzoek bent naar computerreparatie Haaften dan kan je goed terecht bij CareSys. CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen, op ongeveer 14 minuten autorijden van Haaften. Kijk op Google Maps voor de route van Haaften naar CareSys. CareSys repareert computers (desktops en laptops), printers en tablets. Natuurlijk repareren we het ook als je de computer niet bij ons gekocht hebt.

Computer reparatie aan huis in Haaften

We repareren computers ook bij jou thuis in Haaften. Onze monteurs kunnen langskomen voor kleine computer reparaties, het installeren van de printer of voor het instellen van de Wi-Fi. Daarnaast komen we langs voor het installeren van jouw desktop met de printer en voor andere reparaties.

Grotere reparaties of overzetten van data doen we in de winkel in Geldermalsen. Eventueel kunnen we de computer na een grote reparatie of het opnieuw installeren weer thuis instellen op de Wi-Fi en verbinden met de printer. Zo zijn we de goede partner voor computerreparatie Haaften. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op voor een afspraak.

Verkoop en advies

Naast reparatie doen we ook computerverkoop. Wil je een nieuwe computer omdat jouw computer verouderd of kapot is? CareSys heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de ict. Daarom kunnen we goed adviseren bij de aankoop van een nieuwe desktop of laptop. Ook kunnen we de data van een oude laptop overzetten op een gekochte refurbished laptop. Soms blijkt een computer reparatie namelijk minder rendabel dan het kopen van een vervangende refurbished desktop of laptop. Neem contact met ons op voor vragen of voor advies.

Doordat we meer dan 50 uur in de week open zijn, ook op maandag en zaterdag, kan je handig bij ons in de winkel langskomen.

Natuurlijk zijn inwoners van Tuil en Hellouw ook bij ons welkom. Ook komen we bij je aan huis voor computerreparatie in Tuil en Hellouw. Datzelfde geldt ook voor Hellouw. Zo zijn we er voor de hele Betuwe.