Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerreparatie Culemborg

CareSys is het goede adres als je computerreparatie Culemborg zoekt. CareSys is namelijk een computerwinkel in Geldermalsen, op ongeveer 16 minuten rijden vanaf Culemborg. Ook doen wij aan computer reparatie Culemborg aan huis. Je kan zes dagen in de week in onze computerzaak langskomen. Verder kan je jouw desktop of laptop afgeven voor computerreparatie Culemborg. Wij repareren computers en laptops van allerlei merken, van Dell, Acer, HP, Lenovo, ASUS en andere merken. We doen bijvoorbeeld desktopreparaties zoals de voeding of koeling vervangen. Ook kunnen we het beeldscherm van je laptop vervangen of werkgeheugen toevoegen. Verder is het overzetten van data mogelijk.

Computer reparatie Culemborg aan huis

Onze monteurs komen ook thuis voor computerreparatie Culemborg. Denk aan het installeren van de printer, het verbeteren van het Wi-Fi netwerk of je laptop instellen. CareSys kan jouw nieuw gekochte desktop aansluiten op je monitor, maar ook jouw oude laptop repareren. Sommige werkzaamheden kunnen alleen bij je thuis gebeuren. Denk hierbij aan het draadloos verbinden van jouw printer of het internet thuis optimaliseren. Verder kunnen we advies geven over hoe je sommige zaken op je computer moet doen. Om een afspraak in te plannen of om vragen te stellen bel dan naar 0345-581900 of stuur een e-mail naar service@caresys.nl

Winkel op 16 minuten rijden vanaf Culemborg

Onze computerwinkel is gevestigd in Geldermalsen, aan de Oudenhof. Dat is ongeveer 16 minuten rijden vanaf Culemborg. We hebben gratis parkeerruimte voor de deur. Ook kan je in ongeveer 24 minuten bij ons komen met het Openbaar Vervoer. CareSys is op loopafstand van het station. Kijk op Google Maps hoe je vanuit Culemborg bij CareSys komt. Je hoeft geen afspraak te maken om langs te komen. Je bent van harte welkom om binnen te lopen.

Winkel met ruim assortiment

Je kan in onze computerwinkel terecht voor het kopen van een laptop, desktop, printer of monitor. Ook kan je natuurlijk inkt krijgen van Canon, Brother, Epson en HP. Om zeker te weten of wij de inkt op voorraad hebben die je nodig hebt kan je kijken bij Inkt op onze website of even bellen. Naast inkt hebben we ook veel kabels. Denk hierbij aan beeldschermkabels, netwerkkabels, oplaadkabels en audiokabels. Ook hebben wij de laptops, desktops en printers in de winkel staan zodat je deze van dichtbij kan bekijken en zo de juiste keuze kan maken. We hebben nieuwe en refurbished desktops en laptops. Refurbished apparaten zijn ex-zakelijke computers die opgeknapt zijn. Lees er meer over en bekijk gelijk onze refurbished laptops via de knop hieronder.