Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerreparatie Buren

CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen, op ongeveer 12 minuten autorijden vanaf Buren. Kijk op Google Maps hoe je van Buren naar CareSys komt. CareSys doet computerreparatie Buren en verkoop van desktops, laptops en allerlei benodigdheden.

CareSys heeft al meer dan 25 jaar ervaring, ook met computer reparatie voor Buren. Wij repareren bijvoorbeeld het beeldscherm van je laptop, updaten de software van je desktop of zetten de instellingen van je monitor goed. Ook voor het overzetten van data ben je bij CareSys aan het goede adres.

Computer reparatie Buren aan huis

CareSys doet ook aan computerreparatie Buren aan huis. Onze monteurs kunnen bij jou thuis in Buren langskomen voor het optimaliseren van je netwerk, voor het installeren van je laptop op de printer of voor andere computerklussen. Natuurlijk komen we ook bij je thuis voor computer reparaties in Erichem, Kapel-Avezaath en Asch. Als je graag wilt dat iemand bij je thuis komt voor computer reparatie Buren, neem dan contact met ons op. Dan plannen we een afspraak en kijken we wat nodig is. Soms is het makkelijk dat we de computer of laptop eerst in de winkel hebben om wat grotere reparaties uit te voeren. In dat geval, kan in overleg, de laptop of desktop ook thuis bij je opgehaald worden.

Winkel op 12 minuten afstand van Buren

CareSys heeft een winkel op de Oudenhof in Geldermalsen. Dat is op ongeveer 12 minuten autorijden vanaf Buren. Voor de deur kan je gratis parkeren. Daarnaast zijn we op loopafstand van station Geldermalsen gevestigd. In onze winkel hebben we een ruim reparatiegedeelte. Hier voeren we diverse reparaties uit, zodat we ook computerreparatie Buren kunnen doen. We repareren laptops en desktops van alle merken, zoals HP, Dell, Asus en Acer. Daarnaast repareren we ook printers van bijvoorbeeld Canon en Epson. Natuurlijk hebben we ook inkt van Brother, Canon, Epson en HP.

Verkoop van laptops en desktops

We hebben verschillende nieuwe en refurbished laptops en desktops. Desktops verkopen we van Dell, daardoor bieden we goede kwaliteit. Nieuwe laptops bieden we vooral aan van Acer en ASUS. Refurbished laptops hebben we meestal van Dell en HP. Refurbished computers zijn desktops en laptops die van grote instellingen en bedrijven teruggekomen zijn. De apparaten zijn vervolgens helemaal leeggemaakt zodat er geen gegevens meer op staan. Daarna worden ze opgeknapt, fysiek schoongemaakt en voorzien van een nieuwe Windows installatie. Na een uitgebreide testronde worden ze in de winkel gezet. De complete voorraad is ook op onze webshop te vinden. Klik op de knop hieronder voor het aanbod van refurbished laptops.