Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computerhulp Geldermalsen

CareSys is een computerwinkel in Geldermalsen. Ook kunnen we bij je thuiskomen in Geldermalsen of in de regio. Daarom is CareSys de winkel voor computerhulp Geldermalsen. Onze computerzaak is meer dan 50 uur in de week geopend. CareSys heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de ict. Onze winkel is gevestigd op de Oudenhof in Geldermalsen. Je kan gratis parkeren voor de deur. Je kan zonder afspraak langskomen voor zowel de winkel als voor het brengen van een reparatie. Je kan ook bellen voor afspraak voor computerhulp Geldermalsen aan huis of op afstand.


Computerzaak met ruim assortiment

CareSys heeft een ruim assortiment. We verkopen zowel nieuwe als refurbished laptops en desktops. Naast computers verkopen we ook randapparatuur. Denk hierbij aan printers, monitoren, toetsenborden, muizen en headsets. Ook hebben we accessoires voor jouw laptop, zoals een laptophoes, laptopstandaard of een adapter. Verder hebben we ook een groot aanbod kabels. Van oplaadkabels, netwerkkabels tot beeldschermkabels. Tenslotte hebben we natuurlijk ook inkt voor je printer. Wij verkopen alleen originele inkt van Brother, Canon, Epson en HP.


Computerhulp Geldermalsen aan huis

Naast computerverkoop doen we ook aan computerreparatie. We repareren desktops en laptops zowel in de winkel als bij jou thuis. Bij jou thuis kunnen we kleine reparaties uitvoeren, of installaties doen. Bijvoorbeeld de printer aansluiten op je laptop of het Wi-Fi netwerk verbeteren. Grotere reparaties als een desktop voeding vervangen of data overzetten gebeurt altijd in onze winkel in Geldermalsen. Mocht je andere computerhulp nodig hebben of advies willen kan dat ook thuis besproken worden.

Refurbished laptops

CareSys verkoopt, zoals al gezegd, ook refurbished laptops. Refurbished laptops zijn laptops die van grote organisaties terugkomen. Die worden vervolgens opgeknapt, schoongemaakt en van een nieuwe Windows installatie voorzien. Na een uitgebreide test komen deze refurbished notebooks in de winkel te staan. Dit zijn meestal laptops van de zakelijke lijn van Dell of HP. Hierdoor heb je een kwalitatief goede laptop voor een mooie prijs. Klik op de knop hieronder voor ons aanbod van refurbished laptops.