Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computer reparatie​

Reparatie en upgraden van computers

In onze werkplaats voeren we de reparatie aan jouw computer met zorg uit. We zorgen ervoor dat de computer niet wordt beschadigd. Er zijn diverse reparaties mogelijk. Denk aan het vervangen van de voeding, een nieuwe schijf plaatsen of een videokaart vervangen. Ook veel software problemen zijn door ons op te lossen.

We kunnen ook jouw computer upgraden. Bijvoorbeeld door het werkgeheugen of opslaggeheugen (met overzetten van data) te vergroten. Als je dit wil, neem dan gerust contact met ons op.

Als jouw computer gerepareerd is krijg je van ons bericht. Je kan het dan ophalen in onze winkel tijdens de openingstijden. Als dat niet uitkomt kunnen we het, na betaling, verzenden met Postnl.

Reparatie/installatie aan huis

Problemen met internet of krijg je de printer niet geïnstalleerd? Wij bieden een professionele service aan huis

Onze ervaren technici komen bij jou thuis langs om het probleem te diagnosticeren en te repareren, zodat jij snel weer aan de slag kunt.

Onze service is beschikbaar voor alle merken en modellen laptops en computers. We repareren je computer aan huis in Geldermalsen, Culemborg, Tiel, Leerdam en alle plaatsen in de regio.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele reparatieservice aan huis, neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Wij staan altijd voor je klaar!

Laptop reparatie

Ben je op zoek naar een betrouwbare en snelle reparatieservice voor jouw laptop? Zoek dan niet verder! Bij onze laptopreparatieservice ben je aan het juiste adres voor alle soorten reparaties aan laptops.

Of het nu gaat om een kapot scherm, een defecte harde schijf of problemen met de software, wij hebben de kennis en expertise om het probleem snel en efficiënt op te lossen. Onze ervaren technici staan klaar om jouw laptop te repareren, ongeacht het merk of model.

Bij ons kun je rekenen op een snelle en vakkundige service, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige onderdelen om jouw laptop weer zo goed als nieuw te maken. Daarnaast bieden we ook garantie op alle reparaties, zodat je verzekerd bent van een goede oplossing voor jouw probleem.

Naast reparaties bieden we ook preventief onderhoud aan, zodat je problemen kunt voorkomen voordat ze zich voordoen. We adviseren je graag over de beste manier om jouw laptop in topconditie te houden en bieden daarbij ook tips en trucs voor optimaal gebruik.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele reparatieservice voor jouw laptop, neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Wij staan altijd voor je klaar!