Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computer reparatie​ Zaltbommel

Voor computer reparatie Zaltbommel kan je terecht bij CareSys. Wij zijn een computerwinkel in Geldermalsen op ongeveer 19 minuten afstand van Zaltbommel. We doen ook aan computerreparatie in Zaltbommel aan huis.


Computer reparatie in de winkel en aan huis

CareSys repareert computers zowel bij jou thuis in Zaltbommel als in de winkel in Geldermalsen. In de praktijk worden grote reparaties en data overzetten gedaan in onze winkel omdat dit veel tijd kost. De computer reparaties die wat kleiner zijn, zoals software problemen oplossen kunnen bij jou thuis gebeuren. Sommige dingen moeten juist thuis gebeuren, zoals het netwerk verbeteren of de printer op de computer aansluiten.

We repareren zowel laptops als desktops. Ook printers en tablets kunnen we vaak repareren.

Diverse soorten computerreparatie

CareSys kan diverse problemen met computers oplossen, en veel soorten reparaties verrichten. Denk hierbij aan het opnieuw installeren van de computer, data van een oude computer overzetten, de voeding van de desktop vervangen of het werkgeheugen uitbreiden. Ook kunnen we de computer opschonen en een anti virus programma op jouw desktop zetten. Ook andere problemen lossen we vaak op. Als je meer wilt weten over jouw specifieke computer en het probleem wat zich voordoet kan je altijd naar de winkel komen of contact met ons opnemen.

Winkel dichtbij Zaltbommel

CareSys heeft een winkel op de Oudenhof in Geldermalsen. Dat is ongeveer 19 minuten autorijden vanuit Zaltbommel. Ook kan je ons met de trein goed bereiken. Kijk op Google Maps voor de route vanuit Zaltbommel naar CareSys. We hebben gratis parkeerplaatsen voor de deur. De computerwinkel is meer dan 50 uur geopend, ook op zaterdag. We hebben een ruim assortiment, met onder andere refurbished en nieuwe computers. Ook hebben we onderdelen voor computers op voorraad. Daarnaast hebben we monitoren, printers, netwerkoplossingen en randapparatuur. Verder hebben we ook veel inkt en diverse kabels.

Verkoop van laptops en desktops

We hebben diverse nieuwe en refurbished laptops en desktops. Desktops hebben we van het merk Dell, zodat we goede kwaliteit kunnen bieden. Nieuwe laptops bieden we vooral aan van Acer en ASUS. Refurbished laptops hebben we meestal van Dell en HP. Refurbished computers zijn desktops en laptops die van grote organisaties teruggekomen zijn. Die zijn vervolgens helemaal schoongemaakt zodat er geen data meer op staat. Daarna worden ze opgeknapt, fysiek schoongemaakt en voorzien van een nieuwe Windows installatie. Na een uitgebreide testronde worden ze in de winkel gezet. Ze worden dan verkocht met één jaar garantie. De complete voorraad is ook op onze webshop te vinden. Klik op de knop hieronder voor het aanbod van refurbished laptops.