Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computer reparatie​ Vianen

Voor computer reparatie Vianen kan je goed terecht bij CareSys. CareSys is gevestigd in Geldermalsen, op 17 minuten autorijden van Vianen. CareSys doet zowel computerreparatie aan huis in Vianen als in onze winkel in Geldermalsen.

Als jouw desktop of laptop gerepareerd is krijg je van ons bericht. Je kan het dan ophalen in onze winkel tijdens de openingstijden. Als dat niet uitkomt kunnen we het, na betaling, verzenden met Postnl. Ook kunnen we de computer thuis of op de zaak bij je in Vianen komen installeren.

Computerreparatie Vianen aan huis

Voor computer reparatie Vianen aan huis kan je ook terecht bij CareSys. We kunnen de printer op de computer aansluiten, het internetnetwerk verbeteren, de desktop installeren of andere problemen oplossen. Verder lossen we verbindingsproblemen met de printer op, of lossen we software problemen op. Ook tal van andere computerproblemen zijn door onze monteurs op te lossen. Heb je een vraag of jouw probleem ook op locatie verholpen kan worden, bel of mail gerust.

Wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact op.

Computerwinkel in de buurt van Vianen

Onze computerwinkel is gevestigd in Geldermalsen, op de Oudenhof. Dat is ongeveer 17 minuten rijden vanaf Vianen. Kijk hier voor de route van Vianen naar CareSys. Onze computerzaak is meer dan 50 uur in de week geopend. Je kan gratis parkeren voor de deur. CareSys bestaat al meer dan 25 jaar. Daarom hebben we veel ervaring om jou goed te adviseren over welke computer bij jou past.

In onze winkel hebben we een ruim aanbod van allerlei laptops, desktops en accessoires. We hebben printers, beeldschermen, speakers, toetsenborden en muizen. Ook hebben we een grote voorraad kabels, van internetkabels tot beeldschermkabels en oplaadkabels. Verder verkopen we originele inkt van Brother, Canon, Epson en HP.

Verkoop van laptops en desktops

We hebben diverse nieuwe en refurbished laptops en desktops. Qua nieuwe en refurbished desktops verkopen we vooral Dell, om jou zo goede kwaliteit te bieden. Nieuwe laptops bieden we vooral aan van Acer en ASUS. Refurbished laptops hebben we vooral van Dell en HP. Refurbished computers zijn computers die van grote organisaties teruggekomen zijn. Die zijn vervolgens helemaal schoongemaakt zodat er geen data meer op staat. Daarna worden ze opgeknapt, fysiek schoongemaakt en nieuw geïnstalleerd. Na een uitgebreide testronde worden ze in de winkel gezet. Ze worden dan verkocht met één jaar garantie. De complete voorraad is ook op onze webshop te vinden.