Computer reparatie​ Tiel

CareSys doet aan computer reparatie van alle merken computers en desktops. Of het nou refurbished computers zijn, of nieuwe computers, wij repareren het. Wij doen ook aan computer reparatie in Tiel, bij jou thuis. Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden.


Reparatie

Computer gecrashed? Geen beeld meer? Foto’s kwijt?CareSys repareert elk soort of merk desktop of laptop.

Wij bieden onder andere de volgende diensten:

  • Herinstallatie desktop/laptop
  • Virus verwijdering
  • Opschonen desktop/laptop
  • Terughalen data (foto’s, video, documenten, muziek)
  • Beeldscherm reparatie

Computer reparatie aan huis in Tiel

Kun je niet naar onze winkel komen of heb je een monteur aan huis nodig?

Wij komen ook bij je thuis als je dat wilt. We doen aan computer reparatie in Tiel, Geldermalsen, Culemborg, Leerdam en alle plaatsen in de regio.

Meer informatie of direct een afspraak maken met één van onze monteurs?

Reparatie en upgraden

In onze werkplaats voeren we de reparatie aan jouw computer met zorg uit. We zorgen ervoor dat de computer niet wordt beschadigd.

We kunnen ook jouw nieuw te kopen computer upgraden. Bijvoorbeeld door het werkgeheugen te vergroten. Als je dit wil, neem dan gerust contact met ons op.

Als jouw desktop of laptop gerepareerd is krijg je van ons bericht. Je kan het dan ophalen in onze winkel tijdens de openingstijden. Als dat niet uitkomt kunnen we het, na betaling, verzenden met Postnl. Ook kunnen we de computer thuis bij je in Tiel komen installeren. Zo doen we ook computer reparatie Tiel en computer reparatie Passewaaij.

Winkel in Geldermalsen, vlakbij Tiel

Kijk op Google Maps hoe je van Tiel naar Geldermalsen komt. Zo is CareSys naast een computerwinkel voor Geldermalsen, ook een computerzaak voor Tiel.

CareSys heeft een eigen winkel en reparatiedienst in Geldermalsen.Daardoor wacht je nooit lang op de reparatie. En daardoor is CareSys ook geschikt voor computerreparatie Tiel. Verder kan je 6 dagen per week een kijkje nemen in onze winkel.

CareSys heeft al sinds 1993 ervaring in de ict. Daardoor word je altijd deskundig geholpen. CareSys werkt met een klein team, waardoor we een goede band met jou als klant kunnen opbouwen. Heb je nog vragen over ons bedrijf of over onze producten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.