Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Computer refurbished​

Een computer refurbished is een zakelijke model desktop die gebruikt is in een grote organisatie of door grote bedrijven. Vaak worden alle desktops in een keer vervangen, ook de desktops die nog wel goed zijn. Daarna wordt alle data van de oude gebruiker verwijderd en worden er, als het nodig is, onderdelen vervangen. Na een schone Windows installatie wordt de computer schoongemaakt en getest. Vervolgens wordt de computer voor een mooie prijs in de winkel en op de webshop aangeboden.


Het grote voordeel is dus een goede kwaliteit desktop, die opgeknapt is, voor een aantrekkelijke prijs. Natuurlijk is dit ook goed voor het milieu. Door een refurbished computer te kopen hoeft de computer niet vernietigd te worden. Daarnaast kan je door een computer refurbished te kopen ook makkelijk eventuele upgrades aan ons doorgeven. We kunnen bijvoorbeeld een videokaart plaatsen of een opslagschijf plaatsen. Zo kan je grotendeels je eigen refurbished computer samenstellen.

Refurbished desktops bij CareSys

De desktops die we hebben staan zijn vaak van Dell en HP. We kopen bewust niet alle merken desktops in, zodat we goede kwaliteit computers kunnen bieden.

CareSys Geldermalsen, verkoopt al meer dan 20 jaar computers. Zo zijn wij gespecialiseerd in het adviseren voor (refurbished) notebooks, laptops en desktops. Als je niet goed weet welke refurbished pc wat voor je is, kan je altijd contact met ons opnemen. Zo zullen wij persoonlijk met je in gesprek gaan over de aankoop van je refurbished computer zodat deze aan alle wensen en behoeften voldoet.

Service en garantie bij computers refurbished

Bij aankoop van een computer refurbished krijg je altijd één jaar garantie. Ook kunnen we bijvoorbeeld het werkgeheugen uitbreiden of een grotere SSD inbouwen. Daarnaast kunnen we software installeren, zoals GData Antivirus of Microsoft Office. Ook hebben we natuurlijk monitoren en toetsenborden voor bij de refurbished desktop.

Je kan de refurbished computer eerst in onze winkel komen bekijken, alle refurbished desktops zijn op voorraad in de winkel. Als je de refurbished desktop via de webshop besteld, dan versturen we het met Postnl. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.