Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

Brother MPS (Managed Print Service)

CareSys bied Brother MPS (Managed Print Service) aan voor MKB en andere bedrijven in de Betuwe. Lees er hieronder meer over.

Brother Managed Print Service: lage kosten, optimaal gemak

Met Brother MPS heb je geen omkijken meer naar jouw printers en profiteer je tevens van zeer lage afdrukkosten. Het systeem is simpel: je koopt de printers en betaalt vervolgens per afdruk. De aangesloten printers bestellen zelf tijdig de benodigde inkt- of tonercartridges, zodat je nooit mis grijpt. 

Daarnaast is service en onderhoud standaard inbegrepen, zodat jouw printers nooit stil komen  te staan. Met Brother Managed Print Service kan je zorgeloos printen en focussen op  belangrijke werkzaamheden.

De voordelen van Brother Managed Print Service

Met Brother MPS kan jouw bedrijf flink besparen op de printkosten. Je betaalt geen hoge leasekosten, maar alleen voor hetgeen je daadwerkelijk afdrukt. Inkt- en tonercartridges worden automatisch op het juiste moment besteld en geleverd. Onderhoud en Next Business Day service zijn standaard inbegrepen, dus geen extra service kosten.  

  • Drastisch besparen op de printkosten
  • Inkt- of tonercartridges worden automatisch besteld en geleverd
  • Alleen betalen voor hetgeen je afdrukt, zonder hoge leasekosten
  • Inclusief next business day service op locatie

Afdrukken via kaart verificatie mogelijk via NFC

Een van de belangrijkste voordelen van Brother Managed Print Service is dat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk afdrukt, er zijn geen verborgen kosten of 'minimum' aantal pagina’s vereist zoals bij de meeste programma’s. Het is echter wel mogelijk om te kiezen voor een minimum volume, zodat de kosten per pagina verder omlaag gaan.


“Bespaar drastisch op de printkosten met Brother Managed Print Service” 

Met Brother Managed Print Service kan je de printkosten flink verlagen en de efficiëntie verhogen. Vele organisaties en bedrijven maken met grote tevredenheid gebruik van de Brother printservice. Van kleine ondernemers zoals winkeliers, tandartspraktijken en advocatenkantoren, tot grote kantoren, logistieke bedrijven en organisaties zoals scholen en medische instellingen. 

Brother MPS aanschaffen?

Wil je Brother MPS aanschaffen? Neem dan contact op voor de precieze mogelijkheden.