2e hands laptop​

Opzoek naar een 2e hands laptop? CareSys heeft diverse refurbished laptops zodat je een ruime keuze hebt als een 2e hands laptop zoekt. Refurbished laptops zijn zakelijke laptops die van grote organisaties terugkomen. Ze worden helemaal nagekeken en opnieuw geïnstalleerd. Ook worden ze uitgebreid getest en schoongemaakt. Dat maakt een refurbished laptop betrouwbaarder dan een 2e hands laptop van een particulier. Bekijk hieronder een deel van ons aanbod of klik op de knop hieronder voor het complete aanbod.

2e hands laptops van zakelijke kwaliteit

CareSys heeft zoals gezegd refurbished laptops in het assortiment. Dat zijn 2e hands laptops van zakelijke kwaliteit. Deze laptops zijn gebruikt door grote organisaties en vervolgens teruggekomen en opgeknapt. Waar nodig wordt er een onderdeel vervangen. De tweedehands laptop wordt opnieuw geïnstalleerd met een schone Windows 10 of 11 installatie. Na installatie worden de tweedehands notebooks uitgebreid getest. Zo worden de camera, toetsenbord en USB-poorten nagekeken. Na een schoonmaakronde kunnen ze dan de winkel in. Je kan het aanbod van de 2e hands laptops bekijken op onze website. Ook kan je langskomen in de winkel om te kijken hoe de laptop er uit ziet.

Service en garantie bij een tweedehands notebook

CareSys geeft altijd een jaar garantie op de refurbished laptops. Dat is ook een van de voordelen van refurbished notebooks ten opzichte van een 2e hands laptop van een particulier. Daarnaast worden onze laptops uitgebreid nagekeken en getest. Indien gewenst kunnen we de gekozen tweedehands laptop nog upgraden. We kunnen bijvoorbeeld het werkgeheugen nog vergroten. Verder kunnen we software installeren, zoals antivirus van GData of Microsoft Office(onder andere Word en Excel). Als je wil dat er andere dingen geïnstalleerd of overgezet worden, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We verzenden de 2e hands laptop die je bij CareSys koopt met Postnl.

Als je meer wilt weten over het kopen van een 2e hands laptop kan je zonder afspraak langskomen in onze winkel. Ook kan je contact opnemen via onderstaande knop.