Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

2dehands laptops​

CareSys heeft diverse 2dehands laptops op voorraad. Dit zijn refurbished laptops, zakelijke laptops die opgeknapt en opnieuw geïnstalleerd zijn. Het grote voordeel is dat een refurbished 2dehands laptop schoon geïnstalleerd is en getest en schoongemaakt wordt. Ook krijg je minstens een jaar garantie op refurbished 2dehands laptops. Bekijk hieronder een selectie van ons aanbod of klik op de knop voor de volledige voorraad met filteropties.

Goedkope 2dehands laptop

Refurbished laptops zijn eigenlijk 2dehands laptops die in gebruik waren bij grote organisaties. Ze zijn daarna grondig nagekeken en waar nodig zijn onderdelen vervangen. Vervolgens wordt er een nieuwe Windows 10 of 11 installatie op geïnstalleerd. Tenslotte worden ze uitgebreid schoongemaakt en getest. We kijken onder andere naar de camera, het toetsenbord en de USB poorten. Dit hele proces zorgt ervoor dat een refurbished laptop betrouwbaarder is dan het kopen van een 2dehands laptop bij een particulier. Hierdoor heb je een goedkope 2dehands laptop die betrouwbaar is. Doordat de laptop dus al gebruikt is, kunnen we de laptop voor een mooie prijs aanbieden. Zo heb je een laptop van zakelijke kwaliteit voor een consumentenprijs.

Service en garantie bij een 2dehands laptop

CareSys geeft altijd een jaar garantie op de refurbished laptops. Dat is ook een van de voordelen van refurbished notebooks ten opzichte van een 2dehands laptop van een particulier. Daarnaast zit er altijd een SSD in onze refurbished laptops. Daardoor zijn deze laptops veel sneller dan laptops met een traditionele harde schijf.

Verder kunnen we 2dehands laptops ook upgraden. We kunnen bijvoorbeeld werkgeheugen toevoegen of een grotere SSD schijf inbouwen. Verder kunnen we software installeren, zoals antivirus van GData of Microsoft Office (onder andere Word en Excel).

Als je wil dat er andere dingen geïnstalleerd of overgezet worden, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We verzenden de 2e hands laptop die je bij CareSys koopt met Postnl. Je kan ook de laptop eerst komen bekijk in onze winkel. Klik op de knop voor adres- en contactgegevens.

Alles in een aankoop

CareSys heeft naast tweedehands/ refurbished laptops ook een breed assortiment accessoires en randapparatuur. Zo hebben we een laptophoes/tas, een laptopstandaard en een muis. Je kan zowel een losse muis kopen als een muis in combinatie met een toetsenbord. Verder hebben we ook diverse monitoren. Zo kan je het beeldscherm van je laptop uitbreiden. Daarnaast hebben we ook verschillende printers in het assortiment. Zowel goedkope printers voor weinig afdrukken, als printers met inktflesjes die goedkoop in verbruik zijn.