Gratis verzending vanaf € 100

Beste prijs/kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring

2de hands laptop

Opzoek naar een 2de hands laptop? CareSys heeft diverse refurbished laptops zodat je een ruime keuze hebt als een 2de hands laptop zoekt. Refurbished laptops zijn zakelijke laptops die van grote organisaties terugkomen. Ze worden helemaal nagekeken en opnieuw geïnstalleerd. Ook worden ze uitgebreid getest en schoongemaakt. Dat maakt een refurbished laptop betrouwbaarder dan een 2de hands laptop van een particulier. Klik op de knop hieronder voor het complete aanbod van de refurbished laptops.

Goedkope 2de hands laptop

Refurbished laptops zijn eigenlijk 2de hands laptops die in gebruik waren bij grote organisaties. Ze zijn daarna grondig nagekeken en waar nodig zijn onderdelen vervangen. Vervolgens wordt er een nieuwe Windows 11 installatie op geïnstalleerd. Tenslotte worden ze uitgebreid schoongemaakt en getest. We kijken onder andere naar de camera, het toetsenbord en de USB poorten. Dit hele proces zorgt ervoor dat een refurbished laptop betrouwbaarder is dan het kopen van een 2de hands laptop bij een particulier. Ook geven we een jaar garantie op refurbished laptops. Hierdoor heb je een goedkope 2de hands laptop die betrouwbaar is.

Advies bij 2de hands laptop kopen

CareSys geeft natuurlijk advies bij het kopen van een 2de hands laptop. We kijken wat jouw wensen zijn en wat jouw budget is. Vervolgens denken we samen na over een aantal opties voor een goedkope 2de hands laptop. Voor advies kan je tijdens onze openingstijden zonder afspraak langskomen. Je kan ook telefonisch of per e-mail met ons spreken over de aankoop van een goede 2de hands laptop.

Zodra je een keuze gemaakt hebt kan je de laptop bestellen in onze webshop. We voorzien jouw laptop vervolgens gratis van de laatste updates en verzenden de notebook dan met Postnl.

Service bij refurbished laptops

We kunnen als je de refurbished laptop naar keuze uitgezocht hebt je ook verder helpen. Zo kunnen we de data van een oude laptop overzetten of software installeren. Denk hierbij aan GData Antivirus of Microsoft Office. Verder kunnen we de laptop naar wens upgraden. Het uitbreiden van werkgeheugen of het inbouwen van een grotere SSD behoort tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.